Jelenleg egy közel 10 éves céges autóm van, amit magáncélra is használhatok. Most lehetőségem adódott egy teljesen új autó használatára, és nem tudom, hogy éljek-e vele. A mostanival elégedett vagyok, illetve a fő ellenérvem az az, hogy az új autó garanciás lenne, a szervizelést pedig nekem kell fizetni, és így ez nyilván drágább lenne. Anyagilag amúgy egyáltalán nem viselne meg. Elég spórolós vagyok, és sosem vonzottak annyira a műszaki cikkek, de ez egy olyan lehetőség, ami az emberek többségének nem adatik meg, és lehet, hogy nekem sem fog többé. Ugyanakkor elég szerény ember vagyok, nem szeretem a magamutogatást.
Nem biztos,hogy lesz még ebben a gazdasági helyzetben ilyen lehetőséged.
Ha egy új autót nézek,annak a megvétele 7-10 millió alatt nincs meg.Élni kell a lehetőséggel tehát,amig lehet,vagy majd másnak ajánlják fel.
2022. júl. 24. 16:31
2/8 anonim válasza:
Szerintem fogadd el, 10 éves autónál már előjöhetnek kisebb-nagyobb problémák, amikkel eddig semmi gond nem volt, úgyhogy lehet neked is és a cégednek is jobban megéri a váltást, mintsem a régit toldozgatni-foltozgatni.
2022. júl. 24. 16:38
3/8 anonim válasza:
Ha céges autót nekem kéne szervízelni rögtön fel is mondanék.
Akár új, akár nem.
2022. júl. 24. 16:51
4/8 anonim válasza:
2-essel mélységesen egyetértek (amúgy 3-assal is, ha nem is mondanék fel csak emiatt, elég fura ügy ez).
2022. júl. 24. 17:03
5/8 anonim válasza:
A régi autót is kellene szervízelni, attól függetlenül, hogy baszol rá..
Szóval annak amúgy sem lehet sok hátra, még egy érv.
2022. júl. 24. 17:12
6/8 anonim válasza:
Milyen cég az ahol a céges kocsit az alkalmazottnak kell szervizelni?
Nyilván az új autót jobb választani, de ezt a szervizelgetést ne te fizesd már ki saját zsebből, ez nem neked a dolgod ha nem a cégedé.
Nem akarom el hinni hogy valakire rá tudják tukmálni a szervíz költségeket amik mára horribilis összegek lettek.
Szólj már a főnöknek hogy a szeevizelés fizetése nem a te dolgod, maximum te viszed el a szervízben aztán hozod el.
Anno én buta dolgoztam olyan cégnél ahol a főnök azt mondta hogy saját zsebből kell mosni a furgit, hát mit ne mondjak havi 1x megcsináltam de többet nem voltam rá hajlandó költeni.
2022. júl. 24. 18:17
7/8 anonim válasza:
Milyen cég ez, ahol szervizelni kell a cégautót a dolgozónak? Ahogy előttem írták, az újat válaszd, mert úgy tűnik tényleg nem tartod karban a másikat sem.
2022. júl. 24. 21:40
8/8 anonim válasza:
Mindig fogadd el ha felajanlanak, es neked tetszik is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!