Miért monják, hogy Borsod a magyar Alabama?
Figyelt kérdés
2022. júl. 22. 18:32
11/17 anonim válasza:
Hogy jött ez az Alabama? Borsod nem alabama, hanem brooklyn, szokták is mondani, hogy Brooklyn-Abaúj-Zemplén megye. Gettó van, szegénység, munka meg éhbérért van csak, de azért is megy a harc. Ha keresztülsétálsz az avason esélyes, hogy megpengéznek. Nem is értem a családokat, hogy maradhatnak ott ilyen körülmények között. Ja és erre büszkék is :D Meg azt gondolják jó hely, mert van 1-2 hegy. Lyukóból meg lassan lejönnek az orkok aztán megesznek mindenkit :D
12/17 anonim válasza:
Megint nem ír egy miskolci se...
Az egy főre jutó római, hobó, drogos szerintem nem magasabb mint Pesten, ha nincs szakmád ott is biorobot vagy minimálért. Ha van itt is megélsz.
13/17 anonim válasza:
A miskolciakon kívűl mindenki így gondolja. Azért ez is sokat elmond :D El kellene vinni minden évben a miskolci lakosokat egy körútazásra az országban, hogy lássák, hogy mi van máshol, mert így azt hiszik az a normális ami ott van :D
14/17 anonim válasza:
Miskolcon TV sincs, nem tudjuk máshol milyen jó. Tök mindegy, rómaland lesz az egész ország.
15/17 anonim válasza:
Szerintem gettósítani fogják majd, hogy ne legyen az egész ország olyan.. körbeveszik egy fallal, aztán ott mehet a borsodi szitu, meg a sorsod-borsod. Aki értékes / dolgozni tud / akar az már úgyis elment onnan :D
16/17 anonim válasza:
Lehet az lesz. Meg Budapestben is lesz egy nagy lyuk😀
17/17 anonim válasza:
Pesten minek? Kb az egyetlen élhető város Magyarországon…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!