Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem merek gyereket valallni...

Nem merek gyereket valallni mert felek hogy szules kozben jon ram a mellkasfajdalom es panik, ez lehetseges?

Figyelt kérdés

Van amikor honapokig nincs baj, aztan elo jon megint es ujra panikolok faj a mellkasom ajulas, halal erzetem van nem tudom mit tegyek olyankor

Felek hogy szules kozben ez ram jon en kepes lennek azon gyomban meghalni alig tudok levegot venni olyankor, nem engedi a mellkasom

2022. júl. 21. 17:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

8-as vagyok, én tudom.

Jelentem szülés után elájultam. Semmi különös, a növérke összeszedett.

Bár igaz, nem azokban az években voltam pánikos, hanem jóval később. De hidd el, nem olyan vészes. De egyszer erőt kell venned magadon hogy legyőzd. Nem szabad félned tőle és akkor nem lesz hatalma feletted.

2022. júl. 21. 22:14
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem muszáj szülni. Viszont ez egy pánikbetegségnek tűnik, tehát aki azt mondta, hogy semmi bajod, nem értett eléggé a témához. Érdemes lenne először a pánikbetegséget kezeltetni, mert gyógyultan lehet, hogy már a szülésről is mást gondolnál. Jelenleg a betegséged mondatja ezt veled.
2023. aug. 27. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!