Lányok! A magasságotokhoz hányas a lábatok?
Figyelt kérdés
2022. júl. 16. 11:34
21/30 anonim válasza:
175cm, általában 42, de néha a 40-41 is jó.
23/30 anonim válasza:
160 cm vagyok, és a legtöbb cipőm 38-as méretű, de van 36, 37 és 39-es méretű cipőm is, szóval attól függ, ki számozta a cipőt, hogy mekkora a lábam... :D
24/30 anonim válasza:
10-es, te ki vagy, hogy bármit is követeljél?
Vannak nagyon magas nők, még 190 felettiek is és teljesen normális, hogy nekik nagy a lábuk. Egy 186 cm-es nő extra magasnak számít, szóval egyáltalán nem kirívó egy extra nagy lábméret sem. Alacsonyabbak is léteznek, akiknek nagy a magasságukhoz képest, nekem pl 164 cm-hez 40/41-es. De egyébként ismertem egy 193 cm magas csajt, konkrétan egy volt kedves kolléganőmet, akinek 43-44 volt, de akadt pár 45-ös cipője is. Mellesleg profi röplabdás, versenyszinten sportol. Ott teljesen normális a 180+ magasság és az ezzel arányos nagyobb lábméret.
25/30 anonim válasza:
24#: 10#-es vagyok.
Lehet, hogy követelésnek tűnt, nem annak szántam. A leírásod alapján elfogadom a nézőpontodat, és gratulálok a nagy lábakhoz:).
26/30 anonim válasza:
Én 176 cm vagyok és nekem is 42 es a lábam.L.
27/30 anonim válasza:
156 cm, 33-34-es lábbal, de gyári hibás vagyok amúgy is, és térdtől-könyöktől kisebb mindenem a kelleténél.
28/30 anonim válasza:
Amúgy tényleg, mi a gond a 6ossal? A magassága vagy a láb mérete nem szimpi 2nek? 🤣
29/30 A kérdező kommentje:
Nekem fiúként 42-es 182-es magassághoz
2022. aug. 2. 13:24
30/30 anonim válasza:
Nekem meg 156,8 cm magasan 39-es lábam van, van egy sportcipőm amiből valahogyan a 39-est picikét szűknek éreztem, és a 40-es volt tökéletesen kényelmes a lábamra illetve papucsból is 40-es méretűm van jelenleg, de alapból azért 39-es, szóval a ≈157 centimhez nekem igen nagynak számít a lábméretem, 17 éves vagyok, még magasabb is leszek és talán a lábméretem is lesz még eggyel nagyobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!