Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ilyenkor érdemes lefeküdni?

Ilyenkor érdemes lefeküdni?

Figyelt kérdés

Fél 5, lassan világosodik, fent tudnék lenni még 1 órát szerintem kényelmesen, aztán már reggel is, csak akkor meg egész nap használhatatlan lennék. De ha most lefekszem és hamar, mondjuk 5 órakor eltudok aludni akkor meg délutánig fogok aludni, és úgy sincs értelme.😂

Szerintetek?

2022. júl. 16. 04:27
 1/3 anonim ***** válasza:
98%
Én - főleg szabadság alatt - nem szoktam aggódni ilyeneken. Van, hogy éjfél előtt alszok el, van, hogy reggel 7-kor. Miért ne lenne értelme? Egy pihentető alvásnak több értelme van, mint egész nap kábán vegetálni.
2022. júl. 16. 07:15
 2/3 anonim ***** válasza:
42%
Tini párkapcsolatok?
2022. júl. 16. 10:41
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Valamelyik nap reggel 6-ig voltam fent, mert olyan meleg volt, hogy majd megsültem. Szerintem nincs gond azzal, hogyha esetleg reggelig is fent vagy.
2022. júl. 18. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!