Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Megvisel,hogy mindjárt 30...

Megvisel,hogy mindjárt 30 vagyok,nem értem, hogy lettem 27 éves. Miért telik ilyen gyorsan az idő?

Figyelt kérdés

2022. júl. 15. 09:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
72%

Amúgy te vagy a 25 éves kérdező aki évekig nyomta a 25 éves vagyok dumát?

Mert ma már ez a 3. kérdés amit olvasok és arról szól, hogy 27 éves lettél...

2022. júl. 15. 10:23
 12/19 anonim ***** válasza:
78%

Ajj fejezzétek már be ezt a stresszt.

Én nem tudom,hogy csak egy ember csinálja-e ezen az oldalon vagy mindenki ekkora pánikban él de rohadt idegesítő.

26 vagyok és fiatal vagyok, oké?

Nem kell a másikat a saját idióta stresszedbe belerángatni.

Inkább élvezd,hogy fiatal vagy!

2022. júl. 15. 11:24
 13/19 anonim ***** válasza:
73%
27? Gyermek! Én 36 vagyok, de sokszor úgy érzem magam, mintha még 25 lennék, ezek csak számok, attól függ, milyen az életviteled.
2022. júl. 15. 12:40
 14/19 A kérdező kommentje:
Gyermek már nem vagyok sajnos, de igen mikor 25 voltam, már akkor pánikba voltam
2022. júl. 15. 16:28
 15/19 anonim ***** válasza:

Nekem is a 25 volt az utolsó "jó" születésnapom. Akkor ráadásul olyan "menőnek" tartottam, hogy negyed évszázad...

Utána már ijesztő volt mind, a 30. jön, Facebookon tervezem rejtetté tenni pár napra, amikor esedékes lesz. :D

2022. júl. 15. 16:30
 16/19 anonim ***** válasza:
33%

Kinek, mi a gyors!...

Én már alig várom - 54 évesen, - hogy vége legyen ennek az egésznek, amit az emberek jelentős hányada "életnek" nevez!

2022. júl. 15. 17:55
 17/19 anonim ***** válasza:
89%

Gondolom, mert nem vagy elégedett magaddal és nem értél el közel sem annyit, mint szeretnéd. Különben nem aggódnál a kor miatt.

Engem is kicsit megvisel ez, csak 1 el vagyok fiatalabb nálad, és azért bőven többet is elérhettem volna, mint amit, és már sokkal nehezebb behozni.

De közben meg azért még is jobb az életem, mint 10 éve pl. szóval közel sem pánikolok. Csak hát most már itt a saját élet, felelőség, költségek stb. már nem lehet úgy elkezdeni tanulni, mint 18 évesen mondjuk.

Szerintem ezért telhet "gyorsan" az idő.

2022. júl. 15. 18:28
 18/19 Senior Séf ***** válasza:
79%
Normális, amit érzel. Az ember biológiai órája 25 éves kora felé ugrik egyet, és onnantól gyorsabba jár. 40 felé megint sebességet vált, aztán 55 körül még egyszer. Nem is érti már, hogy fiatal korában hogy a bánatba jutott ideje mindenre. Ezeknél a váltásoknál óhatatlanul is számadást végez, és szinte sohasem elégedett az eredménnyel.
2022. júl. 17. 18:39
 19/19 anonim ***** válasza:
Én is most voltam 18, decemberben meg már a 24-et töltöm. Különösen nem foglalkoztat. Eltelt az idő, ez van.
2022. szept. 18. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!