Megvisel,hogy mindjárt 30 vagyok,nem értem, hogy lettem 27 éves. Miért telik ilyen gyorsan az idő?
Amúgy te vagy a 25 éves kérdező aki évekig nyomta a 25 éves vagyok dumát?
Mert ma már ez a 3. kérdés amit olvasok és arról szól, hogy 27 éves lettél...
Ajj fejezzétek már be ezt a stresszt.
Én nem tudom,hogy csak egy ember csinálja-e ezen az oldalon vagy mindenki ekkora pánikban él de rohadt idegesítő.
26 vagyok és fiatal vagyok, oké?
Nem kell a másikat a saját idióta stresszedbe belerángatni.
Inkább élvezd,hogy fiatal vagy!
Nekem is a 25 volt az utolsó "jó" születésnapom. Akkor ráadásul olyan "menőnek" tartottam, hogy negyed évszázad...
Utána már ijesztő volt mind, a 30. jön, Facebookon tervezem rejtetté tenni pár napra, amikor esedékes lesz. :D
Kinek, mi a gyors!...
Én már alig várom - 54 évesen, - hogy vége legyen ennek az egésznek, amit az emberek jelentős hányada "életnek" nevez!
Gondolom, mert nem vagy elégedett magaddal és nem értél el közel sem annyit, mint szeretnéd. Különben nem aggódnál a kor miatt.
Engem is kicsit megvisel ez, csak 1 el vagyok fiatalabb nálad, és azért bőven többet is elérhettem volna, mint amit, és már sokkal nehezebb behozni.
De közben meg azért még is jobb az életem, mint 10 éve pl. szóval közel sem pánikolok. Csak hát most már itt a saját élet, felelőség, költségek stb. már nem lehet úgy elkezdeni tanulni, mint 18 évesen mondjuk.
Szerintem ezért telhet "gyorsan" az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!