Titeket nem idegesít mikor valakivel beszélgettek(írogattok) valamelyik oldalon és a másik fél nap mire válaszol?
FÉL NAP? Viccelsz? Az kb. semmi!
Nálam egy hét után robbant nagyon durván a bomba! Igazából ez volt nálam az a bizonyos utolsó utáni csepp…észrevette magát, de onnantól kezdve nem volt visszaút!
A mai napig nagyon büszke vagyok rá, hogy megléptem, mert kb. semmit nem veszítettem vele. Nem voltam neki annyira fontos, amennyire én neki. Sajnos ez a fájdalmas igazság. Ez van.
13-as
Előítélet az hasznos ezen a típusú oldalon
Még mindig túl bonyolult a kérdés ,vagy mi?Egyszerű kérdést tettem fel,de látom mindenkinek meghaladja a képességeit!
1.sehol nem írtam,hogy elvárom,hogy 0-24 ben írkáljanak nekem!Sőt!Beszélgetést sem kezdeményezek már pont emiatt.Nekem szoktak írni,én válaszolok,utána se kép se hang!
2.hol írtam azt,hogy dolgozó emberekkel beszélgetek?Direkt kiemeltem,hogy ugyanolyan otthon ülő anyukákkal beszélgetek,mint én.Nem hiszem el,hogy nincs fél perce vissza írni...hagyjuk már!
Szerencsére nem mind ilyen.Kb.hét nyolc akikkel rendszeresen beszélgettem,ebből kb.2-3 ilyen.Azoknak én nem írok.Van egy barátnőm 3 gyerekkel van otthon,érdekes nem egy nap mire vissza ír!Erről ennyit.A többi meg bunkó!
Anyuka létedre rohadtul hisztis vagy és gyerekes. Ennyire nincs semmi hobbid és elfoglaltságod lol? Ez nem kicsit szánalmas. Egésznap remegve várod, hogy visszaírjanak neked. Inkább szerezz magadnak valami normális elfoglaltságot.
Kérdésedre válaszolva, nem, nem idegesít. Tudod miért nem? Mert én sem írok rögtön vissza a barátaimnak, ugyanis vannak hobbijaim és elfoglaltságaim, amik prioritást élveznek. Ha épp nem csinálok semmit, és ráérek pl 1-2 órára, akkor rögtön visszaírok, de amúgy nem jellemzően. Irogatás helyett én személyesen találkozom a barátaimmal, nem csak ülök otthon a 4 fal között és azt lesem egésznap, hogy ki mikor ír.🤦🏻♀️ Ennyire ne legyél már élettelen.
Egy otthon ülő anyukának miért ne lehetne dolga? Lehet elment valahova a gyerekkel, ügyintéz, dokinál vannak, takarít, főz, gyurmáznak, stb.
Miért agyhalott az, aki nem húzza fel magát fa$$ágokon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!