Miért vannak ennyien napközben az utakon?
Mellékesen azért nem egy falut vennék összehasonlításnak, mert azért egy kis település forgalma biztosan kisebb is lesz. Kérdező meg gondolom Budapestre gondoltál és nem egy falura, bár nem írtad mondjuk.
A videókon nincs annyira nagy különbség. Itt egy összehsonlító kép, mindegyiken szélesebb és forgalmasabb utakkal. És azért tényleg nem csak az autó forgalom jön ebben szóba, hanem a tömegközlekedés és gyalogosforgalom is, vagy azok dolgoznak az utcán? Mindegyik beleszámít és nem csak az autós forgalom. Szerintem. A nagyvárosok között meg biztos van némi eltérés, de itt a képen négy nagyváros van egymás mellett. Ahogy néztem a videókat szerintem nem volt lényegi eltérés közöttük.
Egyébként a konkrét összehasonlítás nehézsége az, hogy amikor külföldön vagyunk ezt nem fogjuk tudatosan megfigyelni és megjegyezni. És amikor visszajövünk külföldről, akkor meg nem fogjuk tudatosan összehasonlítani. Így nagyon könnyen találgatásokba fut a következtetés, hogy "bezzeg nálunk" nap közben nagyobb a forgalom.
Egyszerűen össze lehet hasonlítani, ha tud valaki live webkamerát már meg is lehet nézni. A statikus fotók itt nem érnek sokat, mert az jó a lassan változó időjáráshoz, de a kocsisor az nem folyamatos. Így egy fényképen lehet egy üres körút, a másikon meg pont a forgalom. De ha tudtok használható live webkamerát simán megnézhető, elég hozzá délben egy 10-15 perc és kiderült a ténylegesen a forgalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!