11/21 anonim válasza:
#4 "Hú, nálad nincs füst éjszaka? Szomszédok stb?"
Szerencsére itt nincs. Ez egy lakótelep Budapest szélén, a levegő már sokkal jobb mint a belvárosban, és itt nem is fűt senki kályhával, mert távfűtés van.
12/21 anonim válasza:
Zart ablakkal, Budapesten semmi ertelme a nyitott ablaknak ejszaka, ha meleg van, ugyanugy meleg van ejszaka is. Van klimank, azt hasznaljuk. Ha huvos van kint, akkor szoktam nyitott ablaknal aludni, de ez inkabb az osztol tavaszig tarto idoszak. Nyaron sok a rovar, amiatt se tartom nyitva.
13/21 anonim válasza:
Zárt. Budapesten lakok sok a kinti zaj és rossz a közbiztonság erre. Klíma nincs ebben a lakásban sajnos.
14/21 anonim válasza:
Amióta van klíma azóta szinte mindig zárt, egyrészt mert sajnos éjjelente is egyre inkább van rohadt meleg kinn (bőven 20 fölött még hajnalra is), másrészt nyáron szinte állandóan óbégatnak a redva részeg partizók odakint, vagy ha véletlenül épp nem akkor a nyavalyás kutyák ugatnak hajnal 3-kor.
15/21 anonim válasza:
Csukott. Mivel kiskorom óta a számon át veszem a levegőt, sajnos az a tapasztalatom, hogy ha nyitva hagyom, torokfájással kelek.
16/21 anonim válasza:
Nyitott.
Akkor csukom csak be, ha nagyon lehűlt a levegő, vagy hangoskodás van kint.
17/21 anonim válasza:
Nyitott ablaknál szoktam aludni.
18/21 anonim válasza:
En vagy 2 eve nem csuktam be az ablakot 🤣
19/21 anonim válasza:
Zárt mert velünk szemben van egy bulizó hely és nem lehet aludni a hangoskodástól nyitott ablak mellett.
20/21 anonim válasza:
Amikor éjjel is 30 fok van, hajnalra is csak 26-27 fokra hűl le, késő este is süt az épület maga, akkor zárt ablakokkal, klímával.
Ha lehűlés van, mint pl szerencsére most, akkor kereszthuzatot csinálok a nappali és a konyha között, én a hálószobában vagyok, tehát nem kap huzatot a fülem, szemem.
Én igénylem a hűvöset alváshoz, de igazából alapvetően jegesmedve vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!