Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az Alex névről?

Mit gondoltok az Alex névről?

Figyelt kérdés
2022. júl. 10. 13:47
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Te vagy undorító :D

2022. júl. 11. 07:22
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
#10 Pont nem úgy mondom.. Köztudott, hogy az Alex anyakönyveztethető.
2022. júl. 11. 11:04
 13/18 A kérdező kommentje:
Hát igen, ezért volt furcsa, de csak rosszul fogalmaztál
2022. júl. 11. 12:23
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén, tényleg nem érted azt az egy mondatot, hogy mit jelent? Nem rosszul fogalmaztam, hanem rosszul értelmezed.. Mivel az Axel abszolút külföldi hangzású, arra írtam, hogy még anyakönyveztethető. Alapesetben nem akadnék fenn egy ilyenen, de mivel front van és az időjárás az én idegrendszeremen is ugrál, így megmagyaráztam neked. Tessék.
2022. júl. 11. 12:27
 15/18 A kérdező kommentje:
Jójó nyugi, szerintem rosszul fogalmaztál, szerinted meg rosszul értelmeztem, ennyi, ebben úgy se lehet igazságot tenni :D A "viszont" szó bezavart, mert ezt úgy is lehetett értelmezni, hogy az Axel viszont anyakönyvezhető is, az Alex névvel szemben.
2022. júl. 11. 12:33
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Szent a béke.
2022. júl. 11. 12:45
 17/18 anonim ***** válasza:
30%

Jó,olyan értelemben, hogy egyszerű,átlagos,nemzetközi. (átlagos hogy hétköznapi, mindennapi, nem túl cifra, egyszerű, klassz.)

Nekem nem a kedvencem; de teljesen jó név, könnyen megjegyezhető; nem kérdeznek vissza hüledezve; hogy "Mi?",vagy hogy "Ezt most hogy kell írjam?" . Szóval jó név, meg még kedves név is. Én amúgy Alexanderként adnám, mert azért nekem kicsit olyan az Alex, mintha az Alexander beceneve lenne; de amúgy szóval teljesen jó Alex formában is. Amúgy szóval klassz név, meg szerintem fiatalos; modern környezetben is megállja a helyét. Alexként is, meg Alexanderként is. De szóval, attól még, hogy nekem nem tartozik a kedvenc mondjuk top 10-embe ez a név, attól még nagyon jó név; és tök jó, ha valakinek tetszik.

2022. júl. 13. 16:57
 18/18 Menőcsajszi72 ***** válasza:
90%
Gyönyörű🥰
2022. dec. 19. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!