Mit szólnál ha bejentenék hogy magánszemélyek nem
tankolhatnak?
Figyelt kérdés
Annyira súlyos lenne az üzemanyaghiány hogy csak az ipar és a közszolgáltatók tankolhatnának.
2022. júl. 10. 09:39
1/10 anonim válasza:
"Egy gonddal kevesebb" ezt
2022. júl. 10. 09:43
2/10 anonim válasza:
Ilyet nem fognak bejelenteni, a legrosszabb esetben is szerintem 10literre korlátoznák per nap.
Ha mégis, komoly bajban lennék mivel nekem az autó létkérdés.
2022. júl. 10. 09:47
3/10 anonim válasza:
Az egész üzemanyag-mizériának úgyis az lesz a vége, hogy végül egyre kevesebb üzemanyagot adnak ki, legalább a benzintemető vackok eltűnnek az utakról.
Én 10 literrel elmegyek 250km-t, nekem az egész hétre elég.
Az egész világot meg kipurcantják az olyanok, akik csak V8-as terepjárókban halandóak létezni.
2022. júl. 10. 09:52
4/10 anonim válasza:
Fel kellene mondanom a munkahelyemen, és maradhatnék itthon, vegetálhatnék segélyen. Nem hiszem, hogy nagyon nagy igényeim lennének a fogyasztás terén, de havi 1 teli tankra szükségem van a munkába járáshoz. (Tömegközlekedés nem megoldható)
2022. júl. 10. 09:57
5/10 anonim válasza:
Maguk alatt vágnak a fát.
Az emberek nem tudnának eljutni a munkehelyükre, s jönne a gazdasági csőd.
2022. júl. 10. 10:04
6/10 anonim válasza:
elektromossal járok, szóval nem érint. Viszont a melóhelyemre nincs tömegközlekedés (ipari park), legközelebbi buszmegálló 2km-re van. A munkavállalók 100%-a autóval jár, elhozzák egymást. Érdekes lesz egyedül bent lenni és 40 ember munkáját végezni.
2022. júl. 10. 11:28
7/10 anonim válasza:
#6 Nekem egyenlőre be kell érnem azzal hogy a kerti kisgépeimet még tavaly lecseréltem akkusra. (fűnyíró, fűkasza, 2 láncfűrész, lombfúvó)
Szomszédtól (falu) kaptam is az ívet hogy "mit akarok ezekkel a hajszárítókkal"
Érdekes, mióta kannába már nem adnak hatósági áron, neki meg diesel autója van (akinek benzinese van megtankol, otthon leszívja) na azóta csendben van.. :D :D
2022. júl. 10. 11:39
8/10 anonim válasza:
Engem nem érintene (bicikli, tömegközlekedés, elektromos autó), de ettől még nem támogatom.
2022. júl. 10. 13:44
9/10 anonim válasza:
Örülnék, hogy nem lenne dugó, és nem kéne a sok autó miatt araszolva haladni a busszal.
2022. júl. 11. 16:17
10/10 anonim válasza:
Érdekes lenne a mezőgazdaság traktor, kaszálógép, cséplőgép és egyebek nélkül...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!