Hangokat es zörgést hallok egyedül vagyok itthon, nem merek ki menni mit csináljak? 23L
Sok helyre be tortek az utobbi idoben, es nagyon felek
Hangokat, zorgest hallok megmozdulni sem merek
Rendorok hulyenek neznenek ha valahogy kihivnam oket szerintem
Szerintem vannak az udvaron
Mi a francot csinaljak?
Felek hogy be is jönnek a hazba
Melyik város egyébként?
Biztos keresik akkor őket, ha több helyre is betörtek
11. Falu
Kerestek oket, de szinten falubeliek es semmit nem csinaltak velik, gondolom senki nem jelentette fel oket mert felnek.
Valami update? Csend van?
De megrúgdosnám az ilyeneket. Az lenne a klassz ha valamelyik háznál lenne kamera.
Ne félj, nem lesz semmi baj!
Mi itt vagyunk veled.
Nem jönnek ezek már vissza. Ma legalábbis
Legközelebb (de ne legyen ilyen) hívd ki a rendőrt nyugodtan, hisz tobb helyre betörtek mar
Nyugodj meg mostmár 🤍
Az állatok (akár a repkedőek pl madarak, rovarok is) éjjel merészebben közelítik meg az emberlakta helyeket. De ha ennyire félsz, akkor javaslom, szerezz be mozgásérzékelő led lámpát az udvarra / bejárati ajtód elé, ablakod alá, persze nehezen elérhető helyre felszerelve. Ha ember hatolna be, igen hátrányos számára, ha a reflektorfénybe kerül, és menekülöre fogja.
Az én lakom kész állatkert. :) Volt már olyan is, hogy amikor felkeltem, nyitom az ablakot, és egy macska repült a nyakamba. Finoman szólva is barátságos jószág. :P Vannak is éjjel sünik, borzok, olykor sakál, róka, nyest, egerek, patkányok, madarak, nyestkutyák, kicsit távolabb őz és szarvas is. Kutya viszont kevesebb.
Felétek nincsen sok állatka?
Nyugodj meg, és gondold át, legközelebb hogyan védekezz, pl mozgásérzékelő, riasztó berendezés stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!