Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hangokat es zörgést hallok...

Hangokat es zörgést hallok egyedül vagyok itthon, nem merek ki menni mit csináljak? 23L

Figyelt kérdés

Sok helyre be tortek az utobbi idoben, es nagyon felek

Hangokat, zorgest hallok megmozdulni sem merek

Rendorok hulyenek neznenek ha valahogy kihivnam oket szerintem

Szerintem vannak az udvaron

Mi a francot csinaljak?

Felek hogy be is jönnek a hazba

2022. júl. 10. 00:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Melyik város egyébként?

Biztos keresik akkor őket, ha több helyre is betörtek

2022. júl. 10. 00:57
 12/26 A kérdező kommentje:

11. Falu

Kerestek oket, de szinten falubeliek es semmit nem csinaltak velik, gondolom senki nem jelentette fel oket mert felnek.

2022. júl. 10. 01:01
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha több betörés történt a környéken akkor végkép nem fognak hülyének nézni!
2022. júl. 10. 01:01
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Valami update? Csend van?

De megrúgdosnám az ilyeneket. Az lenne a klassz ha valamelyik háznál lenne kamera.

2022. júl. 10. 01:04
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Minden oké?
2022. júl. 10. 01:22
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Na egy óra után is ott szöszmötölnek még?Ha igen,akkor elég pancserok lehetnek.Az ilyen amatőröktől nem kell betojni,ezek jobban félnek tőled,mint te tőlük.
2022. júl. 10. 01:35
 17/26 A kérdező kommentje:
Ki es be csuktam az ablakot utana egybol csend lett de 5 percre ra kb megint hallottam hangokat. Gondolom akkor mentek el de még most is felek
2022. júl. 10. 01:42
 18/26 anonim ***** válasza:
97%

Ne félj, nem lesz semmi baj!

Mi itt vagyunk veled.

2022. júl. 10. 01:45
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem jönnek ezek már vissza. Ma legalábbis

Legközelebb (de ne legyen ilyen) hívd ki a rendőrt nyugodtan, hisz tobb helyre betörtek mar

Nyugodj meg mostmár 🤍

2022. júl. 10. 01:45
 20/26 anonim ***** válasza:
97%

Az állatok (akár a repkedőek pl madarak, rovarok is) éjjel merészebben közelítik meg az emberlakta helyeket. De ha ennyire félsz, akkor javaslom, szerezz be mozgásérzékelő led lámpát az udvarra / bejárati ajtód elé, ablakod alá, persze nehezen elérhető helyre felszerelve. Ha ember hatolna be, igen hátrányos számára, ha a reflektorfénybe kerül, és menekülöre fogja.

Az én lakom kész állatkert. :) Volt már olyan is, hogy amikor felkeltem, nyitom az ablakot, és egy macska repült a nyakamba. Finoman szólva is barátságos jószág. :P Vannak is éjjel sünik, borzok, olykor sakál, róka, nyest, egerek, patkányok, madarak, nyestkutyák, kicsit távolabb őz és szarvas is. Kutya viszont kevesebb.

Felétek nincsen sok állatka?

Nyugodj meg, és gondold át, legközelebb hogyan védekezz, pl mozgásérzékelő, riasztó berendezés stb.

2022. júl. 10. 02:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!