Ha megbeszélek valakivel egy találkozást és beszélgetünk, olyankor miért viselkedik a másik úgy mindig mint valami tökkelütött?

Ez függ a kortól is.
Tegyük fel te egy 16 év körüli lány vagy és szintén egy 16 év körüli fiúval beszéled meg ezt a találkozót.
Ha ebben a helyzetben történik az általad fent wmlített dolog jó nqgy valószínűséggel (ha ez egy olyan jellegű találkozó) tetszel a fiúnak, zqvarban van és nem tud/mer annyira kommunikálni.
Ha más (nagyobb pl.: 20-30+) az életkor akkor is állhat fent ez az eset ha olyan a találkozó.
Másrészt lehet az is, hogy nem szereti annyira azokat a találkozókat, nem szívesen beszél veled és emiatt olyan "szűkszavú".
Vagy még az a variáció jut így hirtepenben még az eszembe, hogy neki semmi nem jut ilyenkor az eszébe...

2-es vagyok
Miért hívod találkozóra?
Erre én is kíváncsi vagyok.
Ha ezt megtudjuk és esetleg ki-ki milyen bemű talán jobb válaszokat fogok/fogunk tudni adni neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!