Átlagosan a cigányok meddig élnek?
Figyelt kérdés
A nők élnek tovább, vagy a férfiak?
Több helyrő azt hallottam, hogy átlagosan 10 évvel korábban halnak, mint a magyarok, ennek szerintetek mi lehet az oka?
2022. júl. 5. 01:15
1/21 anonim 

válasza:

Nem.
Ha egészségesen megszületnek akkor nem, nagyon szívósak.
2/21 franciasrac 

válasza:

Egy cigány nem lehet magyar?
Ha normálisan él akkor nincs ok hogy korábban haljon
3/21 anonim 

válasza:

Na vajon? Gondolom láttál már "olyan" putrit. Na az olyasféle életkörülmények miatt. Egészséges életmód/táplálkozás többnyire nuku, a szervezetük hamarabb rothad el.
4/21 anonim 

válasza:

#2:
A cigány az cigány marad egész életében, attól hogy magyar állampolgársága van, attól még nem fog a nemzethez tartozni soha.
5/21 franciasrac 

válasza:

4) Azért másképpen gondolkodunk Franciaországban, aki franciának érzi magát, az franciának számít, mindegy ha cigány vagy néger vagy arab vagy nem tudom, az a lényeg, hogy asszimilálódjon, azaz ne mutassa a vállását nyilvánosan, beszéljen franciául, tiszteletben tartsa a törvényt, és így senkivel sincs gondom aki így viselkedik. Az a baj hogy sokan nem akar asszimilálódni és semmit sem csinál ellene az állam, de az más sztori. Tudom, hogy külonböző történelmeink vannak és minden, csak úgy értem ezalatt, hogy meg kell különböztetni az állampolgárságot a nemzetiségtől, és ebben a helyzetben, ha egy cigány úgy él, mint az átlágos magyar, nem értem, miert korábban halna.
8/21 anonim 

válasza:

Szerintem az életmódjuk miatt élnek rövidebb ideig. Most végiggondolva nem igen láttam idős romát max elvétve. Kíváncsi lennék, hogy ez náluk genetika vagy ténylegesen az életmód.
9/21 franciasrac 

válasza:

Mert francia vagyok, azért merem összehasonlítani.
10/21 anonim 

válasza:

Sokáig élnek, Nem puhanyok, strapabírók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!