Mi alapjan jelez a messenger elerhetonek valakit? Lehet neki hinni? Mik a tapasztalatok?
Van olyan hogy valaki nincs a messengerben, nincs a facebookban es elerhetonek jelzi mikozben orak ota meg sem nyitotta egyiket sem
De akkor mi alapjan mukodik a messenger elerheto jelzes?
Eleg rossz erzes tud lenni, amikor varok valakitol egy uzenetet es o azz allitja nem volt fent de elerhetonek mutatta a messenger tobbszor is az ido alatt mialatt en vartam a valaszt...
Ha be van kapcsolva az illetőnél a láthatóság akkor tűpontos. Ahogy nem elérhető ott van az "1p" azaz egy perce volt utoljára elérhető
Ha nincs bekapcsolva akkor se zöld pötty se időkiíras.
Ha ott a zöld pötty mindenképp meg van nyitva nála vagy gépen vagy alkalmazásban max csak nem figyeli.
Abszolút nem kell megnyitnod az üzenetet amit kaptál a felső értesítési sávban el tudod olvasni az üzenet elejét és lehúzod a felugro ablakot. Szóval általában ilyenkor nem akar válaszolni az illető valamiért és azt hiszi ha nem nyitja meg olyan mintha Nem látta volna pedig androidos telefonon el tudja olvasni a felső értesítési sávban.
Nálam kicsit összevisszán jelzett, majd ki is kapcsoltam.
Mint kiderült, sokszor elérhetőre dobott, amikor valakitől üzenetet kaptam, még ha be sem voltam jelentkezve gépem, illetve netem sem volt bekapcsolva telefonon. Úgy is jártam már párszor, hogy valakivel írogattunk és a chat tetején azt írta az app, hogy x perce volt utoljára elérhető.
Ettől függetlenül sokaktól azt hallottam vissza, hogy teljesen jól, vagy épp, abszolút rosszul működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!