Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi alapjan jelez a messenger...

Mi alapjan jelez a messenger elerhetonek valakit? Lehet neki hinni? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Van olyan hogy valaki nincs a messengerben, nincs a facebookban es elerhetonek jelzi mikozben orak ota meg sem nyitotta egyiket sem

De akkor mi alapjan mukodik a messenger elerheto jelzes?

Eleg rossz erzes tud lenni, amikor varok valakitol egy uzenetet es o azz allitja nem volt fent de elerhetonek mutatta a messenger tobbszor is az ido alatt mialatt en vartam a valaszt...

2022. júl. 4. 23:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Előfordul, hogy téved. Velem is megesett.
2022. júl. 4. 23:35
 2/8 A kérdező kommentje:
Vajon tobbszor teved mint ahanyszor igazat mond? :D
2022. júl. 4. 23:36
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tudom, mert általában nincs visszacsatolás arról, hogy akit zöldnek jelez, az tényleg fent van e. Olyan volt, hogy haver mutatta a telefonján, hogy aktív vagyok, pedig a netem is ki volt kapcsolva. Nem tudom, mennyire rendszeres ez.
2022. júl. 4. 23:40
 4/8 anonim ***** válasza:
76%

Ha be van kapcsolva az illetőnél a láthatóság akkor tűpontos. Ahogy nem elérhető ott van az "1p" azaz egy perce volt utoljára elérhető

Ha nincs bekapcsolva akkor se zöld pötty se időkiíras.

Ha ott a zöld pötty mindenképp meg van nyitva nála vagy gépen vagy alkalmazásban max csak nem figyeli.

Abszolút nem kell megnyitnod az üzenetet amit kaptál a felső értesítési sávban el tudod olvasni az üzenet elejét és lehúzod a felugro ablakot. Szóval általában ilyenkor nem akar válaszolni az illető valamiért és azt hiszi ha nem nyitja meg olyan mintha Nem látta volna pedig androidos telefonon el tudja olvasni a felső értesítési sávban.

2022. júl. 4. 23:52
 5/8 anonim ***** válasza:
95%
A messenger egy nagy rakás guano. Van hogy több napig nem jelez, hogy írtak, csak ha megnyitom az alkalmazást. Ezek után nem nagyon bíznék benne. Elvileg én is mindig elérhető vagyok, pedig mobil netem sincs, nem vagyok itthon egész nap.
2022. júl. 5. 00:00
 6/8 anonim ***** válasza:
93%
Ha ír valaki nekem, a telefonon feldobja a chat fejet. Ezzel automatikusan elindul a Messenger és kiírja, hogy elérhető vagyok. Még akkor is, ha nincs is nálam a telefon, ha órák óta nem néztem rá.
2022. júl. 5. 07:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem mindig jól működik.
2022. júl. 9. 13:54
 8/8 anonim ***** válasza:

Nálam kicsit összevisszán jelzett, majd ki is kapcsoltam.

Mint kiderült, sokszor elérhetőre dobott, amikor valakitől üzenetet kaptam, még ha be sem voltam jelentkezve gépem, illetve netem sem volt bekapcsolva telefonon. Úgy is jártam már párszor, hogy valakivel írogattunk és a chat tetején azt írta az app, hogy x perce volt utoljára elérhető.

Ettől függetlenül sokaktól azt hallottam vissza, hogy teljesen jól, vagy épp, abszolút rosszul működik.

2022. júl. 11. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!