Ki az az Andrew tate?
Csak úgy belépett a köztudatba, de tök fura az egész...
Sok pénz, ROMÁNIÁBAN él... ismétlem romániában, és brit vagy amerikai elvielg az ember.
Valami volt boxolo a csávó, aki azert lett híres mert az egyre inkább elkorcsosuló világban ki lett kövezve számára az út. Az egyre radikalizálódó jobbos fiatal férfiak között két dolog lett nagyon menő az elmúlt 1 évtizedben: az egyik a "grind mindset" ami kb azt mondja hogy legyél határeset szociopata, tegyél meg mindent azért, hogy te legyél a világ leggazdagabb alfája, és taposs el mindenki mást. Sok fiatal férfi szabályosan betép az ilyen hatalom fantáziáktól.
A másik pedig a nevetséges szintű nőgyűlölet. Ugye ha valaki képtelen felnőni mentálisan, akkor az nem tudja rendesen feldolgozni ha nem az történik amit ő akar (ebben az esetben a nők nem borulnak a lába elé, és nem azért élnek, hogy őt szolgálják) ezért pedig igényli a megtorlást. A tate-hez hasonló véglények ezt a fantáziát adják meg nekik; pár percre el tudják képzelni, milyen lenne emberileg porig alázni minden nőt aki nem csicskul be nekik teljesen. "nyuszika az én házamban vagy, szóval vagy főzöl nekem, vagy takarodsz a pcsába. ja és köszönd meg szépen hogy megcsaltalak mert a tény hogy visszajöttem hozzád, azt jelenti hogy fontos vagy nekem" (amúgy mindkettő olyasmi amit a csávó tényleg mondott)
Ez is egyfajta hatalmi fantázia, csak ez arról szól hogy hogy lehet minden tekintetben megalázni másokat. Mint mondtam, korcsosul a világ, erre van igény. Tényleges sikereket (pénzügyi/párkapcsolati) elérni a való életben nagyon nehéz, sokaknak nem is sikerül, szóval marad a beteges frusztráció és a fantáziálgatás.
Arra meg, hogy Romániában él..
Szexuális zaklato, erőszaktevő, sőt, nyomoznak is utána emberkereskedelem gyanújával, Romániában meg könnyebben meg tudja húzni magát.
1)
Két dolog: I hope she sees this🥺 amúgy meg milyen színű a Bugattid?
Tate többszörös világbajnok kickbox harcos. Azért lett felkapott, mert erős férfiakat akar nevelni, ellenben a jelenlegi elbaszott társadalmi felépítéssel, amelynek pont a gyenge férfi az érdeke.
Nem úgy kéne erős férfiakat nevelni, hogy porig alázzuk a nőket. Tate kb. ezt csinálja, alázza a nőket.
Igazából egy elég okos manipulátor a csávó. Jó igen, igaz, tényleg egy legutolsó öntelt f@szkalap az ember, de akik őt követik, azok méginkább! És ezt tudja ő kihasználni nagyon ügyesen.
Ő csak egy kirívó példája az elfajzott, undorító társadalmunknak. Mondhatnánk, hogy köc.sög a csávó (ami igaz is) de ő csak felült a vonatra és most ő a sofőr. Sajnos ez a valóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!