Milyen szempontból?
Gazdaságilag/életszínvonal alapján 2019-re értük el a korona előtti csúcsot, de velem pont abban az évben történt meg életem eddigi legrosszabb élménye.
2020-at kevés szempontból lehetne jónak nevezni, de én élveztem, hogy otthon lehetek és a csendet a kijárási tilalmak alatt.
2013-ban még fiatalabb és vékonyabb voltam és felfutó szakaszában volt az életem.

2020
Én azon kevesek közé tartozom akik a pandémia miatt sokkal jobban kerestek, mint előtte. 2020 gazdaságilag nálam a csúcs volt, mert orvosi segédeszközök forgalmazásával foglalkozik a cégem. A 2021 már nem volt olyan sikeres, de még mindig nagyobb volt a profit, mint 2019-ben. Tudom szemétség, de nekem a covid nagyon jól jött.

Milyen szempontból? Nekünk melyik volt a legjobb?
Nekem a 2013. Akkor érettségiztem. Azon a nyáron nagyon boldog voltam. Megismertem az első nagy szerelmem. Felvettek főiskolára. Tényleg minden olyan jó volt. Sokszor visszamennék oda.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!