Marci2004 kérdése:
Ha visszamennél az időben, te hova mennél?
Figyelt kérdés
Én abba az időbe mennék vissza mikor elkezdtem robloxozni.2022. júl. 2. 14:46
2/14 anonim válasza:
1800-1900. közötti amerikai préri.
Legszebb kor szerintem az emberiség történetében a cowboy-ok kora volt.
3/14 anonim válasza:
Ha vissza is tudnék jönni, akkor rengeteg kort, érát megnéznék. Kíváncsi lennék az akkori emberekre, szokásokra, környezetre; szinte bármilyen időszak érdekelne, még az Őskor is. Szívesen megnézném az ókori kelet civilizációi hogyan éltek, a római birodalom csúcsát és bukását, a vikingeket, Kína és Japán őstörténetét és még lehetne sorolni a végtelenségig.
Pont az lenne a jó benne, hogy csak látogató vagyok, nem ragadok ott. Ha muszáj lenne maradni, nem hiszem hogy mennék bárhova is.
5/14 anonim válasza:
Ha vissza tudnék jönni, és nem tudnám befolyásolni az időt akkor mennék csak. Először a 60-80-as évekbe, Amerikába. Utána leginkább az őskorba. Ilyesmi. Ha viszont bármilyen módon észlelnék a jelenlétemet (látnának, hallanának stb) nem mennék, félnék hogy megváltoztatom vele a jövőt.
7/14 anonim válasza:
Az 50-es 60-as évek amerikájába.
8/14 anonim válasza:
Kanada, 19. század második fele.
9/14 anonim válasza:
A gyerekkoromba. Tollasoznék a szomszéd gyerekekkel, ifjúsági regényeket olvasnék, éjszaka nézném a csillagokat a tetőtéri ablakból, és persze újra fülig szerelmes lennék a szomszéd Timibe. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!