Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi lehetett velem pénteken?

Mi lehetett velem pénteken?

Figyelt kérdés

Képzeljetek egy átlagos, ápolt, normálisan viselkedő lányt, aki nem egy feltűnő jelenség. Ez vagyok én.

Pénteken azonban olyan érzésem volt, mintha a homlokomra lett volna ragasztva, hogy mindenki figyeljen rám. Ott kezdődött, hogy felszálltam a buszra. Közepes volt a tömeg, nem feltűnő helyen ültem. Azt vettem először észre, hogy néz egy srác. Ránéztem, szemrebbenés nélkül nézett tovább. Jó, gondoltam bambul. Később megint nézett. Aztán ez megtörtént még egy lánnyal és egy másik fiúval is. Az a fiú akkor fordította a fejét felém, amikor láthatta, hogy nézelődök. Olyan sokáig bámult a szemembe, hogy már nekem volt kellemetlen.

Aztán a zebránál tőlem kértek útbaigazítást, majd délután a héven egy idősebb hölgy egy magazint olvasott, amihez járt egy körömlakk. Mellette, vele szemben és mellettem is egy-egy fiatal lány ült mégis engem szúrt ki, hogy felajánlja nekem a lakkot.

Egész nap olyan volt, mintha mindenki észrevett volna engem, pedig ez egyáltalán nem jellemző rám soha. Mi lehetett ennek az oka? Kifejezetten megnéztem magam a tükörben, teljesen normálisan néztem ki. Nem értem mi lehetett.

2022. jún. 26. 23:46
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Nyilván nagyon jól vagy nagyon szarul néztél ki!
2022. jún. 26. 23:49
 2/9 anonim válasza:
27%
#1 50/50
2022. jún. 26. 23:51
 3/9 A kérdező kommentje:
Más napokon is így nézek ki, mégsem történnek ilyesmik.
2022. jún. 27. 00:14
 4/9 anonim válasza:
0%
Szerintem a szimulációd egy picit buggolt aztán Viszkok Fruzsivá változtál az emberek szemében ezért nézhettek téged annyira :p
2022. jún. 27. 00:16
 5/9 anonim ***** válasza:
82%
Lehet jobbik énedet mutattad mások felé! (biztos mosolyogtál vagy ilyesmi)
2022. jún. 27. 00:20
 6/9 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem kicsit túltoltad a varázsgombát, csájjé. Vanezígye. ^_^
2022. jún. 27. 01:37
 7/9 anonim ***** válasza:
77%
Lehet, hogy aznap remek volt a kedved, kisugárzásod vagy szimplán "csak" boldogabb voltál, mint a körülötted lévők, ezáltal kitűntél.
2022. jún. 27. 09:23
 8/9 anonim ***** válasza:
24%
Lehet utban voltal es aztan eszrevette h nezegetsz, igy hat miert ne figyeljen?
2022. jún. 27. 09:33
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem voltam se túl vidám, se túl szomorú. Minden olyan volt, mint egy átlagos napon, kivéve azt, hogy ennyien néztek.
2022. jún. 27. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!