Lányok, mit gondoltok a rámenős pasikról?
Figyelt kérdés
Akiket, ha egyszer visszautasítasz, akkor sem adja fel, hanem csak azért is folytatja. Én is lány vagyok és személy szerint a falra mászok az ilyenektől.2022. jún. 26. 12:25
1/9 anonim válasza:
Én sem szeretem ha értetlenkednek.
2/9 anonim válasza:
Ekkor szokott jönni a törlés/tiltás.
3/9 anonim válasza:
Azt, hogy önző és boldog nem leszek mellette. Szeretek egyedül lenni, nem kell egy pióca.
4/9 anonim válasza:
Kb egy hete jelentettem fel egyet..
5/9 anonim válasza:
Elküldöm a qrva anyjába és letiltom. Tudok ám alázni is, ha a sima nem nem elég
6/9 A kérdező kommentje:
Egy ismerősöm (srác) csinálta ezt egy lánnyal, hogy többszöri visszautasítás ellenére is csak erőltette magát, a vége meg az lett, hogy már házasok.
2022. jún. 26. 14:39
7/9 anonim válasza:
6
Jó hibbant picsa lehet... 1000-ből 1 esetben ez van, a másik 999 meg feljelentéssel vagy tiltással végződik.
8/9 anonim válasza:
Engem is elutasitottak utana nem probalkoztam pedig mar egy 10 ev eltelt azota de akkor sem.
9/9 A kérdező kommentje:
#7 Valóban az.
2022. jún. 26. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!