A szép nőkkel miért kivételeznek a férfiak? Mennyire igazságos ez?
Azt vettem észre az eddigi munkahelyeim során, vagy akár teljesen átlagos hétköznapi szituációkban is, hogy a szép nőkkel sokkal elnézőbbek a férfiak minden téren. Nem mondom hogy gyönyörű vagyok hisz mindenkitől van szebb. Csak abból indulok ki hogy sokan megnéznek az utcán, vagy megdicsérnek a munkahelyemen, szívesen keresik a társaságom, vagy próbálnak udvarolni. Pl ha bármikor bármit elrontottam a munkahelyemen amit nyilván egyből jeleztem a felettesemnek vagy épp kollégámnak aki férfi volt mindig érezhetően elnézőek voltak vagy csak elpoénkodták. Mondjuk egész középiskoláig vissza tudnám vezetni a férfi tanáraimra is. Ha én kértem elmaradt a röpdoga stb hasonló szituációk. Vagy akár ha a boltba vagy ügyintézés során bénaztam valamit akkor soha nem kaptam negatív reakciót. Inkább mosolyogtak vagy épp segítettek. Szerintem az intelligens normális férfiak nem tesznek különbséget nő és nő között csak azért mert valaki dekoratívabb.
A kérdésem az hogy a nő társaim is tapasztalták ezt? Volt hogy bármilyen szituációban ezt hasznotokra fordítottátok? Tehát kihasználtátok férfiak ezen működését ?
A férfiakhoz pedig az lenne a kérdésem hogy mi ennek a jelenségnek az oka?
A másik szegmense a dolognak hogy miért kell a folytonos női rivalizálás? Pl én soha nem voltam irigy sem osztálytársamra, sem kolléganőm. Sőt én nagyon szívesen megdicsérek bárkit. És nem nyalizásból hanem ilyen vagyok. Jó látni hogy jól esik nekik. Egy kis pozitivitás a napra. 😊 Tudom hogy nekem is mennyire jól szokott esni ha nők dicsérnek. Így én is szoktam őket. Én minden nőtársamnak szívesen segítek, a munkahelyemen mondhatom hogy elsők között segítettem mindig az új kolléganőimnek mert tudom milyen újnak lenni, senkit nem ismer az ember, próbál megfelelni ami nyilván stresszel jár. Így mindig próbálok segítőkész lenni. Én nagyon nem szeretem a rivalizálást szerintem jobb ha van összetartás. Emellett sokszor belefutottam már abba hogy hiába vagyok kedves, segítőkész, megértő egy idő után vagy kibeszélt az illető vagy kifejezetten nem kedvelt és próbált alám tenni minden ok nélkül. Ami nyilván akkor nagyon rosszul esik. Mert nem értem mivel érdemlem ki. Volt olyan hogy egy új csajszi jött hozzánk, én tanítgattam, mindenben segítettem neki. Aztán miután betanult egy másik kolléganőmmel elkezdtek fúrni. Minden apróság a próbáltak belekötni úgy hogy közben a saját munkájuk közel sem volt tökéletes de én sose kezdtem ez piszkálni ezért senkit. Hisz emberek vagyunk mindenki hibázik. Aztán kiderült hogy nekik nem volt szimpatikus hogy engem kedvelnek olyan férfiak, és szívesen beszélgetnek velem, akik nekik tetszett de visszautasították őket. Pedig nem flörtöltem velük sosem hiszen az a pláne hogy nekem van párom aki már meg is kérte a kezem. És nem értettem ez miért ok nekik hogy piszkáljanak? Csak ezért? Én miért tehetek erről ?
22
Én a dupla ajtós esetet imádom....belépsz az első ajtón, megfogod neki ( mindegy szép vagy sem ) és nem köszöni meg, akkor a második ajtón már csak én megyek be, mert előtte becsukódik és puffog a cicaliba, de olyan jó odaszólni "Bocsi, nem hallottalak!":DDDDDDD
Még a sminkjén is át üt a vörös feje:DDDD
24
Ennél az a csodásabb, amikor a nem köszönő nőcinek, a következő pillanatban újra feltűnik előttem és szívességet kell kérnie.
Lát engem és már tud köszönni is, nekem! De valahogy nem értem, kihez beszél és mit akar, tőlem...olyan sajnálhatatlanul idegbetegen elviharzanak, öröm látni:DDDD
ui: nem kérne bocsánatot nem köszönéséért, ezért kapják ezt;)
27
Mindenkinek más a szép...van, aki szerint a pumpaszájú nők szépek, ki szerint meg balesetet szenvedtek az üvegajtón, ami nem nyílt ki nekik és ezért csúfak, de sérülések elkerülése érdekében már beültetnek légzsákokat is:DDD
Értem, akkor úgy értem, hogy a szép emberek arrogáns részéről beszéltem!
Így jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!