Fiúk! Loptatok-e már valamit szándékosan? Ha igen, mit?
Figyelt kérdés
2022. jún. 23. 12:24
1/6 anonim 

válasza:

Fiatalabb koromban online játékokhoz tartozó accountokat..
Volt például ilyen böngészős játék amiben több, mint 10 accountot elloptam azzal, hogy bepróbáltam soknál ugyan azt jelszónak, mint ami az email volt, vagy beírtam, hogy 123456789.
Meg volt olyan eset is ahol csináltam egy Weboldalt ami logint és jelszót kért a bejelentkezéshez. Hirdettem a játékban, hogy "Ingyen gold és prémium stb".. Volt sok olyan hülye aki beírta a valós login adatokat amit én láttam.
Rossz voltam és bűnös életet éltem.
2/6 anonim 

válasza:

Több mindent. Kézkrém, dezodor, csoki. Már nem emlékszem. Egyszer egy csaj használt bugyiját is, de végül azt visszakapta. 😏
3/6 anonim 

válasza:

Kb. 10-12 éves koromban nasit, golyóstollat meg ilyen apróságokat, nem az érték volt a lényeg hanem az izgalom hogy rajta is kaphatnak meg hogy lenyűgözzem a haverom.
4/6 anonim 

válasza:

Torrent számít? Kisgyerekként pár ilyen csipszes kártyát amúgy, semmi extra.
5/6 anonim 

válasza:

#2 a bugyilopást hogy sikerült összehozni? Leloptad a csajról vagy mi? XD
6/6 anonim 

válasza:

Fú, rengetegszer. Torrent, ugye alap. Mikor szállodában dolgoztam takarítófiúként: szappanokat, krémeket, szégyentelen mennyiségű wc papírt, törölközőket, fürdőköpenyeket, poháralátét, felespoharak, csokik, kekszek, gyertyatartót, meg összeloptam egy étkészletet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!