Eger macska kérdése:
Nem birok kint lenni az baj?
Figyelt kérdés
Fáradtabb vagyok nincs kedvem semmihez apam is kint dolgozik kőművesként2022. jún. 22. 12:58
1/9 anonim 

válasza:

Én kint állandóan éhes vagyok. Jót tesz viszont a levegő, napsütés és úgy általában a kinti munka! Ne bonyolítsd magadnak a semmit, csak menjél! ;)
2/9 anonim 

válasza:

Pofozz fel egy rendőrt és bent leszel a hűvösön:DDD
3/9 anonim 

válasza:

Te vagy az, akit az apja mindenféle munkába be akar vonni?
:)
4/9 anonim 

válasza:

🍏
Ezt édesapáddal kell megbeszélned.
Őszintén mond el neki, hogy mit érzel, mit tapaszalt.
Remélhetőleg megérti a pillanatnyi állapotodat.
6/9 anonim 

válasza:

Többszöri napszúrás után megtudom érteni a bajodat, keress akkor beltéri melót, ha nem bírsz kint lenni.
7/9 anonim 

válasza:

Ezt a zöldalmàt valami magyarázza már meg, hogy miért kell odarakni a válasz elé. 😂
Egyébként akkor ne menj ki, kockulj bent a gép előtt. Én burkoló vagyok, de én meg egész nap bent dolgozok mostanában. Csak ezek után jönnek majd a kinti munkák.
9/9 Senior Séf 

válasza:

Én meg bent lenni rühellek. Amikor csak tehetem, horgászok, az erdőt járom, vagy a kertben szöszögök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!