Ez miért van? (A kérdés azoknak szól,akik hisznek a sorsban leginkább,de jöhet bármiféle intellektuális válasz.)
Nos mikor munkát keresek,mindig 2 hely jön szóba.
És most szerintem a sok ember akinek nincs,az tuti rá fog ugrani arra,ami egyébként nem is rossz.
Viszont egy hely érdekében már beszéltem,és intézzük a dolgokat.
Na de mindig 2 van.
Tehát ha ez összejön,akkor oké minden.
Volt már olyan,hogy egyiket lemondtam a másik miatt,és a másik nem jött be.
Magyarul 2 szék volt egymás mellett,én meg a földre estem.
Na de most két opció van szintén,én pedig már válaszottam és telefonáltam.
Ezt a jelenséget észrevettem már párszor,és érdekel hogy mi lehet az oka.
🍏
- Azért van, hogy tanulj a hibádból. Mert a hiba ott van a válaszodban. Ismerd fel és okulj belőle.
- Azért van, hogy megtanuld a döntés tudományát.
- Azért van, mert egy szempontú a gondolkodásod.
- Azért van, mert nem vagy tisztában a munkaerőpiac működésével stb.
Kettes!
Ha valami kérdésed van,akkor nyugodtan ki lehet írni.
Arra van az oldal.
Tehát ahelyett,hogy idehánysz valamit nyugodtan kimásolhatod,és megkérdezheted hogy vajon mire gondolt a költő...
#3 A gyakorikerdesek.hu szabályzata tiltja, hogy egy másik kérdésről tegyél fel kérdést. Ennek a fő oka a platform koncepciója: a készítők azzal a céllal hozták létre a honlapot, hogy a felhasználói gyakran ismételt kérdéseket tegyenek fel. Olyan kérdéseket, melyek egy másik embernek is az eszébe juthatnak és egy Google keresés a platformra vezetheti őket. Egy embernek, aki nem használja a fórumot, nagy valószínűséggel nem fog felötleni a kérdés a fejében, hogy vajon mit érthetett egy kérdező egy olyan kérdés alatt, amit nem is olvastak, egy olyan portálon, ahol nem is jártak.
A kérdésedre válaszolva: mindig az első benyomás a fontos, mondják, de az első benyomás sajnos csak a felszínt mutatja és nem engedi, hogy behatóbban lássuk az adott ember/hely értékeit vagy hibáit. Ennek a hatására te az első benyomás alapján döntesz az egyik munkahely mellett, majd a szerződés aláírása után lesz lehetőséged jobban megismerni a helyet és akkor tudatosul benned, hogy rosszul választottál.
Meghallották a hangodat!
Eunuch vagy?
Ez lehet,hogy így van.
Viszont honnan tudnám hogy milyen a másik?
Most ha már valaki mondja,hogy akkor intézzük a papírokat,mit fogok benyögni?
Bocs,megnézem a másikat is,egy hét múlva tali?
De attól még ott van a próbaidő és ezalatt bármikor felmondhatsz. Ha azonnali kezdéssel keresnek valakit vagy megmondják az interjún, hogy nem várnak rád, elfogadod a állást, aláírod a szerződést. Ám a szerződéstől számított első 30 napban úgy, ahogy ők akármikor kirúghatnak, te is akármikor felmondhatsz azonnali hatállyal.
Miután aláírod a szerződést, elmész a másik interjúra 1 hét múlva és, ha azon munkahely elnyeri a tetszésedet, szívesen dolgoznál ott, az aktuális munkahelyeden csak jelezned kell a HR felé, hogy szeretnél felmondani és máris átmehetsz az új munkahelyedre.
A másik pozíciót hamar el fogják előlem csaklizni,mint az utolsó palacsintát vagy pizzaszeletet ha nem lépek.
Szr város,kevés jó,és egyáltalán kevés lehetőségekkel.
Fidi jól megcsinálta.
Szóval holnap mindennek jól kell mennie,azaz ma.
A munkahelyek ha nem azonnali kezdéssel várna valakit, általában megvárják, hogy minden jelentkezőt meghallgassanak és az alapján döntenek. Megesik, de ritkább, hogy valakit máris alkalmazzanak és a többieket meg e hallgassák. Ahhoz az illetőnek nagyon jó kell lennie, olyan jónak, hogy a vezetőség azt mondja, ennél jobb már nem lehet. Emiatt nem kell aggódnod.
a mégis így alakulna, akkor sincs veszve semmi, abban az esetbe, ha az első helyre felvesznek. Ha ide sem vesznek fel, keresel mást. Ilyen a munka világa, sok visszautasítás után jön majd egy hely ahova felvesznek, vagy rögtön az első helyre bekerülsz. Ezen ennél többet nem szabad gondolkodni. Ha nem jön össze az 1. és a 2.-ra sem téged választanak, akkor nézel egy 3. helyet, majd egy 4.-et és addig jársz interjúkra, amíg valahova fel nem vesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!