Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy telik a nyár?🍉💦

Hogy telik a nyár?🍉💦

Figyelt kérdés

2022. jún. 18. 16:41
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
A héten műtöttek, már sokkal jobban vagyok, de még itthon pihenek és gyógyulgatok.
2022. jún. 18. 17:05
 12/31 anonim ***** válasza:
80%
Jövőhéten megyek végre vezetni, ja meg munkakeresés ezerrel.
2022. jún. 18. 17:09
 13/31 anonim ***** válasza:
90%
Munkával eddig, viszont már kétszer voltunk strandon, holnap lesz a 3., és készülünk a horvátországi nyaralásunkra. ☺️
2022. jún. 18. 17:11
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Másfél hónap és költöznöm kell, természetesen ebben az átmeneti időszakban öregedik el minden a házban. 2 hete kilyukadt (kirohadt) a padláson a tágulási tartály ami a fafűtéses kazánhoz való, tegnap kicserélttem egy újra, 60 ezer. A nagy szél miatt a napokban elmozdult néhány cserép, ott beázhat a tető, kikellett hívnom egy szakit aki felmászott és visszarakta normál helyzetbe a cserepeket. Az autómból csöpög a motorolaj mert a szelepfedél tömítés elöregedett. Soroljam még? Nekem most így telik majd a nyár.😃 Megy a pakolás, ezerrel készülök a költözésre, mellette kéthetente nyírom a gazt a telken (2000 negyzetméter)😅. Még annyi de annyi meló vár rám, de hálás vagyok édesapámnak aki már sajnos elhunyt hogy itt hagyta rám ezt az óriási házat és elköltözhetek ennek az árából olyan helyre ahova szeretnék, hitel nélkül vagy bármi tartozás nélkül élhetek nyugodtan. Köszönöm apa.
2022. jún. 18. 17:21
 15/31 Shaddark ***** válasza:
53%

"Pénz nélkül egész nap csak a szobámban döglök."

- Van aki meg a melóhelyén sok pénzzel a számláján dolgozik, de nem ér rá pihenni és szórakozni. Vagy fáradt hozzá.

Szerintem ez nem pénz függő. A lehetőségek tágabbak, de ha pénz nélkül nem tudod élvezni a nyarat, pénzzel se fog menni.

Nekem amúgy jól telik, nagyon élvezem. Kicsit sok a melegből, kell a légkondi már a mai világba, de vízparton nem vészes az sem.

2022. jún. 18. 17:28
 16/31 anonim ***** válasza:
77%
kibszott szarul telik, meg lehet dögleni ebben a pokoli hőségben. ez már nem fehér embernek való.
2022. jún. 18. 17:51
 17/31 anonim ***** válasza:
89%

jól!

nem mondom, néha megdöglök napközben, de cserébe legalább este meló után nagyon kellemes a levegő és sokáig kint lehet lenni, sokkal változatosabban el lehet tölteni az időt.

2022. jún. 18. 18:07
 18/31 anonim ***** válasza:
67%

"kibszott szarul telik, meg lehet dögleni ebben a pokoli hőségben. ez már nem fehér embernek való."

pokoli hőség? baszki, harminc fok sincs. sima nyári idő van.

2022. jún. 18. 18:08
 19/31 anonim ***** válasza:
76%
hol élsz te?? skandináviában? itt 40 fok van
2022. jún. 18. 18:56
 20/31 anonim ***** válasza:
55%

Kedves #17!

Bele ne haljál 30-31 fokos melegbe?! Ennyi régen is volt, és még hőségriadót se rendeltek el. Egyébként pedig hétfőn lesz a legmelegebb. Ja, és NYÁR van, tehát ilyenkor teljesen normális a 30-33 fokos meleg. Alkalmazkodj!

"ez már nem fehér embernek való." Ez a 40 fok fölötti hőmérsékletre igaz, ami itt hazánkban szinte egyáltalán nincs, vagy csak nagyon ritkán.

Ne legyél ennyire kényes és gyenge.

2022. jún. 18. 19:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!