A vonat végállomáson kéregető romák azok tényleg szegények vagy csak könnyű pénzszerzés nekik?
Láttam a kérdést, gondoltam adok rá egy hasonló kaliberű választ.
Ja értem ennyire unatkozol erre van időd......
Ez egy megélhetési forma a cigóknak. Pesten is van koldus maffia, fel van osztva a terület, pont mint a pillangóknál. Még futtatójuk is van. Nyilván szegények, mert elveszik tőlük. Egy jól jövedelmező helyre nem engednek oda koldulni csak úgy, elzavarják az idegen cigányt, vagy le kell adnia a sápot neki is. A "szánalomra" méltóak szoktak koldulni, a kajak gyerekek a háttérből figyelnek. Egyrészt, hogy nehogy nyúljon a pénzből, másrészt hogy bevédjék őket, ha kell. Akik futtatják őket, azok gazdagok.
Most nem azokról beszélek, akik "szia uram, mennyi az idő, de a telefonodon mutasd" dumával mennek oda, azok csak simán ki akarnak rabolni.
"Ha nem tudod a választ akkor minek írsz?"
Tudom a választ, azt írtam le az első kommentben. Minekutána több emberről kérdeztél, magától értetődően csak általánosságban lehet felelni a kérdésedre is. Jelen esetben mindkét verzió létező jelenség a feltett kérdésedre.
Csórók is meg pofátlanok is és jó pénzszerzés!
Mit nem lehet ezen érteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!