Rugós Beke példaként szolgálhat a cigányságnak?
Sokak által ismert figura, én már régóta követem a munkásságát és egy tisztességes, normális embernek tartom őt. Ha a cigányság nagy része olyan lenne mint ő, gyanítom, hogy senkinek semmi gondja nem lenne velük.
https://www.youtube.com/watch?v=Sht4XwyKbqI
Saját erőből sikerült kitörnie és maga mögött hagyta a bűnözői életmódot.
Nem nagyon hallgattam a monológját az úriembernek, mert gyökerestül a fizimiskájára koncentráltam akaratlanul is, ami előítéletek ide vagy oda, de nem túl bizalomgerjesztő.
A cigányságnak legyen példa egy átlag Magyar ember, akik végigjárják az iskolákat, elfogadnak minden segítséget a Magyaroktól, és Magyarként akarnak élni.
Oké és akkor most pontosan hova fossak? :D Azért szerintem biztos találunk "pár" cigányt aki mondjuk nem volt sitten és nem a Tik-Tok a karrierje csúcsa. :D Akár még a cigány rapperek körében is.
Ha mondjuk legit jó kezdeményezés érdekel a témában: A Tudás 6alom. Egy csomó mindent összehoztak már.
4-es, ja az a polgármester meg is kapta. Behívtak pár c -t bulizni, megkínálták borral, cserébe szinte agyonverték a lányát.
Jah, ez előtt meg azért vertek szinte halálra egy embert mert szólt, hogy hangos a zene
5.: Nagyon raj vagy dezsvírem csak kérlek azt magyarázd már el, hogy bátyáddal KETTEN, hogy álltok KÖRBE valakit. :D Előre is köszönöm a felhomályosítást.
Üdvözlettel Terjedő Gáz törzsfőnök. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!