Van itt olyan ember aki kokain függő volt, de sikerült leszoknia?
Természetesen biztosan vannak ilyen személyek.
Két–három hónap kihagyással a szokás megszűnik, és funkcionálisan is függetlenedik a szervezet.
Igen én ilyen vagyok...egyszer túl adagoltam magam, és kórházba kerültem, nagyon sok idő (5 év) és folyamatos gyógyszeres kezelés alatt, először rivotrill, haluperidol vagy mi (halucináltam is egy ideig), majd egyre gyengébb gyógyszerekkel...majdnem meghaltam és utána tudtam letenni, mai napig gyógyszert kell szednem 1mg Xanax meg egy 10 mg-os Parnassan nevében.
Maradandó mentális bajaim lettek, amiket még mindig érzek néha, és kb ennyi, ennek ellenére még mindig hiányzik néha...de szerencsére már nem tudok hozzáférni úgy mint régen (egyáltalán nem), tehát úgy 5 év kellett. 29f
Elment a józan eszem és mikor saját magamtól is megijedtem akkor döntöttem el hogy erőt kell vennem magamon. Halucináltam, olyan dolgokat hitettem el saját magammal ami meg sem történt.
Agresszív lettem. A családom elfordult tőlem és féltek.
A keresztanyám volt az aki adott egy utolsó esélyt. Azt mondta költözzek hozzá és segít amiben tud. Ha akkor nemet mondok elfordult volna tőlem mindenki és biztos a lehető legmélyebben lennék most.
Éreztem én is hogy vannak bajok ezért bele mentem. Nem akartam mindenkit elveszíteni magam körül. Ekkor voltam 30 éves.
Otthon voltam 1 hónapig , majd hogy elfoglaljam magam keresztanyám keresett nekem munkát.
Csak oda mehettem. Se haverok, se semmi . Folyamatosan ellenőrzött , hogy oda értem e melóba és persze haza.
Sosem próbáltam átba.szni vagy újra kokainhoz nyúlni ugyanis én is azt akartam hogy kiszakadjak ebből
3 hónapig voltam ott, utána haza költöztem.
Később néha néha szívtam füvet, ez volt a max. Azóta minden helyre jött körülöttem. Ez 5 éve volt.
Azóta van egy 1 éves fiam
Minden szuper.
Nem mondom hogy nem hiányzik, de nem ér annyit semmi hogy megint abba az állapotba kerüljek.
Ami maradandó maradt, az max annyi hogy nem vág olyan jól az eszem mint a kokain előtt.
Sok minden nem jut eszembe vagy nem emlékszem.
Hát azért a fenti sztori elég szélsőséges, nem mondom h nincs ilyen de azért nem ez az általános... tucat embert ismerek aki használja, ki hetente, ki havonta van aki évente 1x 2x. Persze itt is a mérték a lényeg aki minden nap iszik az alkoholista lesz, de aki nem áll rá az tudja kezelni, és bőven élhet egészséges életet családdal.
Különbenis h néznének ki szegény politikusaink azért ott szépen fogynak a dolgok... Amúgy meg aki kolatól rendszeresen agresziv lesz az amúgy is az, a kóla csak kíhozza... Szóval ha megakarna ölni azt anélkül is megteszi csak max részegen. Én elengednem az ilyen embert, mert benne van a probléma amiket a szerekkel próbál elnyomni, de azok csak felerősítik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!