Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Börtönben lehet kérni, hogy...

Börtönben lehet kérni, hogy egyszemélyes cellát kapjak, és TV legyen a cellában?

Figyelt kérdés
Ezt a 2 opciót lenne jó elérni, hogy egyedül legyek, és hogy legyen egy TV. Megoldható szerintetek? Hogyan/hol kell intézni?

2022. jún. 6. 21:01
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
80%

A börtön nem olyan rossz hely és sajnos nem büntetés.

Írtam már kommentet, az én unokatesóm van 7 éve bent.

Ők pl 5en vannak 1 zárkában, tv is van illetve saját konyha részük.

Rengeteg szabadidős tevékenységet biztosítanak nekik pl.

Pluszban van bent nekik gitár, kártya és sakk is.

Ő egy bútor gyárban dolgozik, ott rakta le a szakmát is, a pénz egy részét eltudja költeni a büfében de dupla áron adnak mindent. Cigarettát is lehet vásárolni csak jobb leszokni mert nagyon drága

Csomagot már nem lehet beküldeni annak aki börtönben van , viszont pénzt igen amit ugye eltud költeni a büfében .

2 hetente egyszer fél órát lehet vele videón vagyis skypeon beszélni.

2022. jún. 6. 22:09
 22/23 anonim ***** válasza:
33%

Végül is! Egész nap menne nálad az M1, - szerintem újra gondolnád nagyon sokszor, hogy melyek büntetésed letöltésének legnehezebb szakaszai!

De ha már lúd, legyen Kövér: felvételről nézhetnéd - 7/24-ben - a Kövér László felszólalásait az országgyűlési teremből, miközben fűszoknyás, pálmaleveles lányok legyeznek egyik kezedben egy félig megcsócsált grillcsirke combbal a másikban pedig egy talpas pohár jéghideg Martinivel!

2022. jún. 7. 03:41
 23/23 anonim ***** válasza:

21-es.

Szerinted a börtönerőszak létezik az unokatesódéknál?

2022. júl. 3. 12:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!