Börtönben lehet kérni, hogy egyszemélyes cellát kapjak, és TV legyen a cellában?
A börtön nem olyan rossz hely és sajnos nem büntetés.
Írtam már kommentet, az én unokatesóm van 7 éve bent.
Ők pl 5en vannak 1 zárkában, tv is van illetve saját konyha részük.
Rengeteg szabadidős tevékenységet biztosítanak nekik pl.
Pluszban van bent nekik gitár, kártya és sakk is.
Ő egy bútor gyárban dolgozik, ott rakta le a szakmát is, a pénz egy részét eltudja költeni a büfében de dupla áron adnak mindent. Cigarettát is lehet vásárolni csak jobb leszokni mert nagyon drága
Csomagot már nem lehet beküldeni annak aki börtönben van , viszont pénzt igen amit ugye eltud költeni a büfében .
2 hetente egyszer fél órát lehet vele videón vagyis skypeon beszélni.
Végül is! Egész nap menne nálad az M1, - szerintem újra gondolnád nagyon sokszor, hogy melyek büntetésed letöltésének legnehezebb szakaszai!
De ha már lúd, legyen Kövér: felvételről nézhetnéd - 7/24-ben - a Kövér László felszólalásait az országgyűlési teremből, miközben fűszoknyás, pálmaleveles lányok legyeznek egyik kezedben egy félig megcsócsált grillcsirke combbal a másikban pedig egy talpas pohár jéghideg Martinivel!
21-es.
Szerinted a börtönerőszak létezik az unokatesódéknál?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!