Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek is szép név a...

Szerintetek is szép név a Krisztián? ♡

Figyelt kérdés

2022. jún. 2. 21:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
55%
Nekem sem tetszik. Valahogy a túl sok mássalhangzó dallamtalanná teszi a számomra.
2022. jún. 2. 22:27
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

Nekem tetszik, a kevés elfogadható férfinév egyike.

De nyilván sokkal szebb az ilyen Sebestyén, Bendegúz, Boldizsár meg egyéb rettenet bölömbika nevek :D

2022. jún. 2. 22:44
 13/17 anonim ***** válasza:
78%
Nem. Azért, mert látom, hogy a kommentszekcióban valaki indoklást kért, próbálnám indokolni is, de nem értem mivel lehet indokolni, ha nem tetszik egy név. Szerintem magától értetődő, hogy ha valakinek nem tetszik a Krisztián név, akkor a hangzása nem nyeri el a tetszését vagy volt olyan ismerőse, akit nem kedvelt és így hívták. Ez nem beszólás, csak tényleg nem tudom erről mi egyéb okfejtést lehetne írni, ami különbözbe ettől az általános ténytől, hátha valaki tud erről hasznos információt adni.
2022. jún. 2. 22:47
 14/17 anonim ***** válasza:
39%
Csak franciasan hogy Krisztyian :D
2022. jún. 2. 23:33
 15/17 anonim ***** válasza:
86%

Nem.

Engem így hívnak. Gyermekként, tinédzserként konkrétan gyűlöltem a nevemet, de mára megbékéltem vele.

Nálam több oka volt. Egyrészről kisfiúként kislányos volt az arcom, így többször lánynak néztek. S mivel a Krisztina a női megfelelője a nevemnek, így többször szólítottak Krisztinának, meg Krisztinek. Tinédzserként nekem is hosszú hajam volt, na akkor rendszerint ezeken a neveken szólítottak egyesek. S persze akkor ott voltak a külföldi sorozatok, filmek, amelyekben jelen volt a nevem ottani megfelelője. Így voltam én Kristyen, Kristyien, Christopher stb.

Amióta felnőttem, s elkezdtem dolgozni ezek a dolgok nem részese a mindennapjaimnak, de megmaradtak bennem.

34/F

2022. jún. 2. 23:43
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy 25-30 éve még szép volt, de most már elég c kategóriás. (A másik, hogy nekem Krisztián nevű ismerősöm még nem volt olyan, aki ne lett volna rohadt ellenszenves, gondolom, ez is befolyásolja a véleményemet).

Kristóf akkor már inkább.

2022. jún. 3. 13:27
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik hangzásra (de van egy nagyon kedves Krisztián ismerősöm, szóval amióta őt ismerem, azóta jobb érzéseim vannak, amikor meghallom ezt a nevet).
2022. jún. 3. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!