Nekem tetszik, a kevés elfogadható férfinév egyike.
De nyilván sokkal szebb az ilyen Sebestyén, Bendegúz, Boldizsár meg egyéb rettenet bölömbika nevek :D
Nem.
Engem így hívnak. Gyermekként, tinédzserként konkrétan gyűlöltem a nevemet, de mára megbékéltem vele.
Nálam több oka volt. Egyrészről kisfiúként kislányos volt az arcom, így többször lánynak néztek. S mivel a Krisztina a női megfelelője a nevemnek, így többször szólítottak Krisztinának, meg Krisztinek. Tinédzserként nekem is hosszú hajam volt, na akkor rendszerint ezeken a neveken szólítottak egyesek. S persze akkor ott voltak a külföldi sorozatok, filmek, amelyekben jelen volt a nevem ottani megfelelője. Így voltam én Kristyen, Kristyien, Christopher stb.
Amióta felnőttem, s elkezdtem dolgozni ezek a dolgok nem részese a mindennapjaimnak, de megmaradtak bennem.
34/F
Egy 25-30 éve még szép volt, de most már elég c kategóriás. (A másik, hogy nekem Krisztián nevű ismerősöm még nem volt olyan, aki ne lett volna rohadt ellenszenves, gondolom, ez is befolyásolja a véleményemet).
Kristóf akkor már inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!