Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szakítanom kellett volna ez...

Szakítanom kellett volna ez miatt?

Figyelt kérdés
A barátom részegen azt mondta, hogy egy aljas szemét vagyok, meg egy senki, csak azért, mert azt mondtam, hogy egy nagyobb összeget nem adnék csak úgy neki. Szerinte nem bízok benne. Aztán mikor nem vettem fel neki a telefont, mert mérges voltam rá, akkor írogatott, hogy ne haragudjak, meg hogy szeret, másnap pedig mondta, hogy ő nem akart ilyet mondani, csak részeg volt kicsit. Majdnem szakítottam vele, de bocsánatot kért többször is. Ilyenkor jóval kedvesebb velem, de azt mondta, hogy ne legyek hülye, hogy ezt bárkinek elmondom, az ilyen dolgok maradjanak köztünk.
2022. máj. 30. 15:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Örök tüske marad benned és jogosan. Ha nem most szakítasz, akkor később, mert ezt nem lehet csak úgy megemészteni.
2022. máj. 30. 15:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2022. máj. 30. 15:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen. De még mindig megteheted.
2022. máj. 30. 17:18
 4/5 anonim ***** válasza:
84%
Ő fog szakítani veled, mert nem tud kifosztani.
2022. máj. 30. 18:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy mennyire gyakran részeg és hogy a jövőben ennek nem nő-e a száma. Sztem de. És sztem ebből még lesz verekedés is és nem te fogod kezdeni. Én mennék a helyedben. Persze nem biztos, h egyszerű lesz.
2022. jún. 9. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!