Szimpatikus nektek a Boldizsár?Mint név.
Figyelt kérdés
Szerintem elég ritka egy név, de a jófej osztálytársam jut eszembe róla, úgyhogy 😀2022. máj. 29. 17:30
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
22 szavazat
1/5 anonim válasza:
Itt van boldizsár
legnagyobb gyászhuszár
2/5 anonim válasza:
Nem rossz név, de nem is a legjobb/legszebb. De tehát,teljesen rendben van,ha valaki ezt adja; nekem személy szerint Nem kedvenc nevem, de jó név. Ha valakinek ez tetszik a legjobban; akkor adja nyugodtan.
3/5 anonim válasza:
*De ez a kérdés most nem tudom, hogy az asszociációra éleződik-e ki; hogy te erről a névről egy kedves emberre asszociálsz (akár egy konkrét személy, akár csak a név hangzása alapján);
amúgy én is kedvességet társítok ehhez a névhez, kedves, okos, nyugodt, megfontolt. Ilyesmi tulajdonságok jutnak erről a névről eszembe; tehát ezekre a dolgokra asszociálok.
4/5 anonim válasza:
Szimpatikus hangzású, tetszeni viszont személy szerint nem tetszik.
5/5 anonim válasza:
Nem tetszik, ráadásul volt egy gyökér osztálytársam ezzel a névvel...
Viszont nemrég játszótéren voltunk, ott volt egy gyönyörű kisbaba (vagyis 1 év körüli), odajött hozzám, hogy sétáljak vele, meg felvetette magát, nagyon cuki volt. Na ez a Boldizsár majd biztos tudja, hogy vegye le a nőket a lábukról egy 15-20 év múlva 😜
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!