Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire idegesítene, ha az...

Mennyire idegesítene, ha az utazáskor veled szemben ülő lány konkrétan direkt nem nézne rád?

Figyelt kérdés
Férfi vagy és a veled szemben ülő rád se néz, hiába pillantasz néha rá. Másra egyébként nézett és más irányba is. Ez mennyire idegesítene téged (már ha idegesítene)? Elég hosszú útról van szó.

2022. máj. 29. 14:34
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Tetszett, igen. Viszont idősebb volt tőlem valamivel és nem akartam kellemetlen helyzetbe kerülni, hogy mi van akkor, ha foglalt. Elég zöldfülű vagyok még.
2022. máj. 29. 15:43
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem foglalkozott vele amúgy, lehet, hogy észre sem vette, hacsak nem jöttél te is be neki. Ha így volt, akkor viszont lehet, hogy akart volna valamit, de pont, hogy azt feltételezte, hogy mivel rá sem nézel, teljesen off az egész.

Szóóóóval szerintem a tanulság az, hogy nézz rá másokra nyugodtan :D amíg nem bámulod őket csorgó nyállal, teljesen normális a dolog.

2022. máj. 31. 18:14
 13/18 A kérdező kommentje:
Szabályosan utálom magam emiatt.
2022. máj. 31. 20:08
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hiszem hogy ez bárkit idegesítene. Engem pont az frusztrálna, ha egy ismeretlen egész úton bámul.
2022. máj. 31. 20:57
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Most mar azert ideje, h tultedd magad ezen, nem gondolod?

Ez a hajo elment, tanulj a hibadbol es maskor ne kovesd el, ennyi a tanulsag.

2022. jún. 1. 07:55
 16/18 A kérdező kommentje:
Igazad van.
2022. jún. 1. 10:16
 17/18 anonim ***** válasza:
52%
Nem zavar. Legalább ott és úgy nézem meg, ahol és ahogy akarom és ő ezt nem veszi észre. win-win szitu. Kivéve, ha ott az asszonypajti, mert akkor kapok :D
2022. jún. 18. 22:46
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Én kifejezetten szeretem, ha a többi ember rám sem néz a tömegközlekedési eszközökön. A legjobban pedig azt utálom, amikor vad idegenek odajönnek hozzám beszélgetni a buszon. Sajnos ez gyakran elő szokott fordulni.
2022. jún. 19. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!