Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Normális a mai világban ha...

Normális a mai világban ha úgy gondolom hogy a férfiaknak összekell tartaniuk és nem megalázni egymást?

Figyelt kérdés
Például nem megalázni egymást a testi adottságok, például súly,köldök,testalkat,pénisz méret miatt és nem elcsábítani a haverjuk párját? Úgy érzem a mai világban már élítélik az ilyen felfogású embereket.
2022. máj. 28. 21:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem a köldököd miatt nincs senkid.
2022. máj. 28. 22:44
 12/17 anonim ***** válasza:
Ja, a férfiak eléggé szeretik alázni egymást. Azért van, mert ők maguk sem elégedettek magukkal meg, mert ez a “normális”. Én sem úgy látom, hogy ez változni fog egyhamar, errefelé meg főleg.
2022. máj. 28. 23:10
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően az embereknek kéne, nem csak férfiaknak és nőknek külön.

Ha egy férfi egy másik férfit a farka vagy a köldöke alapján becsmérel, ott gondok vannak.

Haverok pedig nem csábítják el egymás párját. Ha ilyen történik, az nem haver, csak egy f.sz, ha meg még bele is megy a csaj, akkor az is annyit ér (nem arról beszélek, hogy természetesen vonzódnak egymáshoz és ezt megbeszélik minden érintett féllel, hanem arra amikor aljas szándékkal kifejezetten arra játszik rá az illető, hogy elcsaklizza mellőled a párod).

Normális felnőtt ember nem aláz másikat a testi adottságai miatt (meg úgy alapvetően semmi miatt), a gyerekek szoktak ilyet. Aki felnőttként is ezt csinálja, csak simán éretlen és nem kell vele foglalkozni, mert a vele egy szinten lévőkön kívül senkit nem fog érdekelni amit mond.

2022. máj. 28. 23:11
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem nemeknek kéne összetartaniuk egymással, hanem általánosságban az embereknek..
2022. máj. 29. 00:26
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak férfiaknak, hanem általánosságban véve az embereknek építeniük kellene a világot, és nem rombolni.
2022. máj. 29. 06:54
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem egy normális világban valahol mindenkinek össze kellene tartania. Azt mondjuk nem értem hogy jön ehhez a köldök meg pöcs.
2022. máj. 29. 08:10
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

16, segítek.

A kérdezőt otthagyta a nője valaki miatt. És nem azon agyal, ő miért nem kell a nőnek, inkább azon háborog, hogy a szemét másik pasi...

2022. máj. 29. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!