Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a konkrét oka annak, hogy...

Mi a konkrét oka annak, hogy fiatalnak nevezik a 30-40 közöttieket?

Figyelt kérdés
Számos egészségügyi változáson megy már át a szervezet és a kinézet sem olyan már (nem a súlyra akarok kilyukadni).
2022. máj. 27. 20:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
54%

"Beleolvastam abba a kérdésbe és egy értelmes választ sem találtam." 😂🤦

Mert amit te írsz, az mennyire van közel az értelemhez? Nem vagy normális. Hiába akarod itt tagadni, de az is a te kérdésed, és mivel rettenetesen magányos vagy, ezért generálsz egy újabb kamu irritáló kérdést, hogy veled foglalkozzanak. Inkább menj pszichológushoz.

"Azért tartják a 30 felettieket fiatalnak, mert a születéskor várható élettartam jelenleg még 70-80 között van valahol? Mondjuk az a szám semmit se jelent és nem is tudom, hogy jön ki..."

🤦 No comment. Az "értelem" csak úgy sugárzik belőled.

Miért nem olvasol könyveket, hogy lefoglald magad, plusz egy kis értelem is szorulna beléd?

Élj boldogul, már ha a lelki nyomorodtól tudsz.

2022. máj. 28. 05:06
 12/13 anonim ***** válasza:
54%
Ez attól is függ kivel van kontaktban az a 30 vagy 40 éves. Egy éretlen tini szemében lehet iszonyúan öreg, egy 60-as szemében fiatal. Amúgy ezek az emberek kozepkoruak.
2022. máj. 28. 05:51
 13/13 A kérdező kommentje:

Isti22

Sajnos sokan...

Pedig például most olvastam sok cikkben a futás kapcsán, hogy 30-35 felett ez meg az meg amaz is nagyobb rizikó, szigorúbban kell venni a labort, az orvosi vizsgálatokat, a szervezet jelzéseit. A hirtelen szívhalál esélye is megnő ilyenkor hobbisportolóknál.

Valahol azt javasolták, hogy 30 felett járjunk el csontsűrűség-vizsgálatra.

Aztán az egyik oldal feldobott egy cikket, hogy a meddőség esélye is megnő 30 felett. 30 alatt lenne ideális a szülés. Persze ezt eddig is tudtuk.

A való életben nem találkozom olyan 30 felettivel, aki ne sorolná, milyen testi váltotásokat érez, hol fáj, mi minden nehezebb, mennyivel nehezebb tartani a súlyát és a többi.

Tényleg érdekelne, hogy az ok mi, ami miatt objektíven fiatalnak tartják egyesek a 30-40 közöttieket.

2022. máj. 28. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!