Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 27 évesen nem érdekel semmi...

27 évesen nem érdekel semmi már,mondhatni apátiában szenvedek.Hogyan lábaljak ki ebből?

Figyelt kérdés

2022. máj. 26. 10:06
 1/8 anonim ***** válasza:

mivel telik a napod?

mivel foglalkozol?

nincsenek céljaid, terveid?

2022. máj. 26. 10:12
 2/8 Kólauborkával ***** válasza:
65%
Keress sportot, társaságot, járj a természetbe, menj állatsimogatóba, vagy csak dolgozz sokat. Mindenkinek más hozza meg a kedvet, de az is kehet, hogy csak a táplálkozásod vitaminszegény.
2022. máj. 26. 10:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Jársz munkába? Ha nem, akkor unatkozol.
2022. máj. 26. 10:26
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem legyen valami célod. Mindig tűzz ki magad elé.

És persze munka... leköt és az is célt ad az életnek. Aztán mindig új cél, pl veszek valamit a keresetemből, elutazok valahova.

2022. máj. 26. 11:11
 5/8 A kérdező kommentje:
Dolgozok kereskedelemben,nők téren kiégtem,nem nagyképűségből, de 10 ujjamra kapok mindegyikkel csak szexeltem
2022. máj. 26. 11:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor te most dicsekszel? Mi a konkrét bajod?
2022. máj. 26. 12:49
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát már a szex se annyira érdekel
2022. máj. 26. 22:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is nagyon sokat szexelek már évek óta és engem sem érdekel már. Próbálom feldobni különféle módszerekkel vagy eszközökkel, de volt már olyan is, hogy beöltöztettem nőt különböző szerepekbe. Fő a változatosság.
2022. jún. 15. 11:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!