Mit tegyek, ha nő létemre rámjön a kakilás túrázás közben, és sehol nincs wc?
Figyelt kérdés
Az országban szinte mindenhol probléma a wc hiánya, mit tudok tenni ilyen esetben?2022. máj. 20. 20:39
11/16 anonim válasza:
Érdemes vinni WC-papírt, zacsit magunkkal ilyen helyekre is, de úgy oldani meg, ahogyan fentebb is mondják.
12/16 anonim válasza:
Leguggolsz, 1,5 perc alatt végzel és kész.
13/16 anonim válasza:
Avart félrekotrod és utána vissza :)
14/16 anonim válasza:
De jó ezek szerint minden lidl mellett van susnyás, mert egyszer én is odaültem le pisilni.
15/16 anonim válasza:
Egy barátomnak mikor csikart a hasa keresett egy nagyobb bokrot, leguggolt mögé majd megkönnyebbülve előjött.
Ha hasonló problémám lenne ugyanúgy tennék, nyilván pisilni is a bokorban szoktam. Egyébként sokkal higiénikusabb, mintha teleraknák az erdőt wc-kkel, mivel azokat sose takarítják.
16/16 anonim válasza:
Bokor és legyen nálad wc papír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!