Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Pontoznátok a Dudi nevet 1-10...

Pontoznátok a Dudi nevet 1-10 között ? Mi jut róla eszetekbe ?

Figyelt kérdés
2022. máj. 19. 14:49
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
75%
Én ismerek egy egész családot Dudás névvel, anya, apa (anya korai 50-es, apa szintén korai 50-es,nagypapa korai 70-es,a lány (unoka) tán a 20-as évei közepén, végén), apósom szívbeli jóbarátja a férfi (az apa), de hovatovább apósomat sem hallottam még őt (egyiket sem) dudizni, de ha én bármelyiket dudiznám, hát, szerintem a világból kifutnának. (Esetleg a 10. sör után - akkor meg már úgyis mindegy. Időnként, pár havonta össze szoktunk ülni egyet-egyet bulizni, enni, inni, kemencézni.)
2022. máj. 19. 16:30
 22/31 anonim ***** válasza:
73%
Borzalmas
2022. máj. 19. 17:43
 23/31 anonim ***** válasza:
69%
Ez nem egy név, de ha mindenképpen egy egy és tíz között felállított skálán kell pontozni ezt a förmedvényt, akkor megadom rá a legkevesebbet, a kettőt.
2022. máj. 19. 18:36
 24/31 anonim ***** válasza:
87%
1. Edina nevű volt osztálytársam hívatta így magát, és mivel egy igazi genyó volt velem, erről a névről a sudribunkóság jut eszembe
2022. máj. 19. 19:29
 25/31 anonim ***** válasza:
43%
Nekunk volt egy kuvaszunk, ez volt a neve. Annyira nem allt jol neki :D
2022. máj. 19. 19:55
 26/31 anonim ***** válasza:
30%
Valami 50-60 körüli piás fickó.
2022. máj. 20. 08:37
 27/31 1112 ***** válasza:
0%

Dudi teljesen borzalmas

Fiúnak Dusán pl jó, meg egy rakat D betűs fiú-és lánynév is van, de Dudinak egyiket se becézném, ez, hogy Dudi ez borzalmas, ez inkább gúnynévnek tűnik így keresztnévként. Vezetéknévként, hogy valaki írta a Dudást, és annak a beceneveként annak is tök jó, meg úgy önmagában is, hogyha van olyan, hogy Dudi vezetéknév, akkor az is tök jó, de keresztnévnek, hogy így szólítsanak valakit úgy, hogy ez lett a keresztneve, az alapmegszólítása, mert tényleg a szülei nem tudtak neki valami jobbat kitalálni, na , szal , keresztnévként ez büntetés; vezetéknévből eredeztetve ez a megszólítás lehet jó, ha az így szólítottat nem zavarja; mert egyébként nagyon bántó is tudhatna lenni. Szóval vezetéknévként jó, annak megállja a helyét, keresztnévnek nagyon rossz ötlet ez a név.

2022. máj. 20. 19:11
 28/31 anonim ***** válasza:
84%

Volt osztálytársam jut róla eszembe, akit általánis iskolában Dudinak becéztünk, mert Dudás volt a vezetékneve.

Amúgy csúnya becenév szerintem.

2022. máj. 22. 13:21
 29/31 anonim ***** válasza:
71%
Nekem egyáltalán nrm tetszik ez a név, a "dundi", azaz kövér szó jut róla az eszembe. Talán kettő pontot adnék rá.
2022. máj. 22. 14:52
 30/31 anonim ***** válasza:
67%

Kiskutyusnak cuki név lenne, 10/7.

Embernek nem adnám.

2022. máj. 23. 12:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!