A nőknek a szavára ne adj...nekik a 190 centi 2 méter a 20 centi meg 15...ezért nem is értem miért nem vonalzóval járnak.
Köztük is ez a sok csokott pic.a a 160 centijével olyan igényeik vannak hogy nevetséges.
A helyedben leszarnám ki mit mond. Én 190 vagyok de egyáltalán nem érdekel senki véleménye...sem a pozitív sem a negatív. Úgyis koporsóba végzi mindenki, neked legalább kisebb kell majd.
2022. máj. 18. 02:38
5/16 anonim válasza:
178 centi soha, sehol nem volt alacsony... Nő esetében kifejezetten magas, férfi esetében meg átlag. Nőként pont ekkora vagyok, és az emberek zömének a feje búbját én bámulom, és nem fordítva...
2022. máj. 18. 02:54
6/16 anonim válasza:
Nézőpont kérdése, nekem magas vagy.
Én 158 centi vagyok, a 175 centis párom is kényelmetlenül magas sokszor 🤷♀️ De tökmindegy, mert mindent meg lehet oldani.
2022. máj. 18. 03:05
7/16 anonim válasza:
Nem vagy magas, de hogy alacsony?? Szerintem pont jó, főleg az átlagmagas 168 cm-es nőhöz.
2022. máj. 18. 07:00
8/16 anonim válasza:
Finnországban laksz?
2022. máj. 18. 07:39
9/16 anonim válasza:
Gal Gadot, a színésznő centire pontosan ennyi. Eddig más véleményt se olvastam róla csak hogy túlságosan magas, "létra" meg hasonlók...
2022. máj. 19. 00:47
10/16 anonim válasza:
Nőben ez itthon inkább nagyon magas, mint simán magas, férfiban meg teljesen átlagos. Kivéve a kosárlabdacsapatban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.