Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy lehet, hogy csak ribiket...

Hogy lehet, hogy csak ribiket ismerek ezzel a névvel?

Figyelt kérdés
Bocsánat előre is mindenkitől akit érint, erős általánosítás, de én csak r1b@nc Reni nevezetű lányokat ismerek. Most is a barátom egy ilyen nevű lánnyal csalt meg és évekkel ezelőtt volt egy Renáta nevű "legjobb barátnőm", aki szemrebbenés nélkül kikezdett állandóan azzal a sráccal, aki nekem tetszett vagy előtte még velem kavart. Anno suliban is volt egy ilyen nevű csaj és hát erősen fehérmájú volt és egy igazi bajkeverő. Nem jut eszembe másik ilyen név, amiről ennyire egyforma emberek jutnánank az eszembe. Ha racionálisan átgondolom viszont lehetetlen, hogy a nevük miatt lennének ilyenek. Akkor hogyhogy nem a Timik, Sárák, Nikik stb ilyenek, hanem mindig ezek?
2022. máj. 15. 09:31
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Egyszerű véletlen. Az én Reni nevű unokatesóm kedves, más ilyen nevű lányt nem ismerek, úgyhogy csak belőle tudok kiindulni. Én pont egy ilyen Nikit ismertem a suliban amit leírtál, szóval ez abszolút nem névfüggő.
2022. máj. 15. 09:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Veletlen, több Renit ismerek, de ok normalisak.
2022. máj. 15. 09:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én meg Nikiket ismerek, akik ribik. A Reni ismerőseim mind normálisak.
2022. máj. 15. 09:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon érdekes megfigyelés, már én is vettem észre ilyen furcsaságokat. Nekem például az összes Józsi nevű ismerősöm férfi. Az összes Mária néni idősebb hölgy. Két Gábort ismerek, mind a kettő szomszéd. A legfurcsább talán egy nőnemű Géza. Az a lányom cicája.
2022. máj. 15. 09:57
 5/8 Isti22 ***** válasza:
64%
Én sem tudom megerősíteni, három Reni ismerősöm van, egyik sem ilyen tudtommal. Pedig nem bántam volna, ha kikezdenek velem :D
2022. máj. 15. 09:58
 6/8 A kérdező kommentje:
Érdekes :) Akkor lehet csak ki vagyok éleződve a Renikre, mert rossz tapasztalataim vannak velük. Ha több lányt ismernék ezzel a névvel lehet megváltozna a véleményem és lenne köztük teljesen jó fej is.
2022. máj. 15. 10:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy, megy a hiszti a félrek/rás miatt. Ha egy Andival csinálta volna a pasid, akkor most az Andikat utálnád. Majd feldolgozod és kész
2022. máj. 15. 11:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Az én környezetemben meg az Annák voltak általában szemetek. Ezek csak véletlen egybeesések, nem szabad valakivel csak a neve miatt előítéletesnek lenni.
2022. máj. 18. 06:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!