Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Történeteitek, amikor elszakad...

Történeteitek, amikor elszakadt a cérna?

Figyelt kérdés

Hogy egy ilyen undorító országban élünk? Kerülgetni kell a kutyaürüléket jó esetben, eldobja a buszmegállóban a cigarettacsikket úgy, hogy 3 méterre van tőle a kuka. Kosz, dzsuva, prolik mindenhol. Haza? Mi az hogy haza? Ez a rkupac? Honfitársak? Akik ilyen dolgokat csinálnak, és odahugyozik a kerítésemhez, meg elszórja a sörösdobozt a ház előtt?

De hogy én is megválaszoljam, hogy hol szakadt el nálam a cérna. Sétálok hazafelé egy jó környéken. Társasházak mellett megyek el, előttem 10 méterrel egy nő telefonál és kutyát sétáltat. Gyönyörűen le van vágva a gyep, mintha Wimbledonban lennék a center pályán 1 nappal a verseny kezdete előtt. Kutyája, odarak egy kupacot. Fogja magát és tovább sétál. Engem ez annyira kiakasztott, hogy fogtam néhány zsebkendőt, felszedtem, a nő után futottam, és belenyomtam az arcába utána pedig a dekoltázsába bedobtam ami maradt, és szépen továbbsétáltam jó gyorsan, úgy, hogy esélye se legyen utolérni. Hátra se néztem. Oltári jó érzés volt. Ő se fogja idegen háza elé odaüríttetni a kutyáját többet.

2022. máj. 14. 22:59
 1/9 anonim ***** válasza:
73%

A nő figyelt mindig a kutyára és nem volt gond sosem, mindig összeszedte a kakit, de aznap éppen azért telefonált, mert az édesanyja meghalt és nem tudott napok óta se enni, se aludni. Egy barátnője kereste fel aggódva és csupa olyan dolgot osztott meg vele, ami a nőnek segített. Ebbe volt belemélyedve és ezért nem figyelt a kutyára.

Így is jó érzés, hogy az arcába nyomtad a kakit?

2022. máj. 14. 23:09
 2/9 A kérdező kommentje:
Nézte a kutyát, és meghúzta a nyakörvet amikor végzett, hogy menjenek tovább. Látta, hogy mi történik, és otthagyta. Szóval lehet jönni az ilyen szituációkkal, nem ez a helyzet.
2022. máj. 14. 23:16
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
Azért az kemény, hogy 7 (igen, megszámoltam) mondaton keresztül degradálod a magyar népet, hogy milyen gusztustalan, majd leírod, végtelenül büszkén, hogy mennyire jól esett tenni valamit, ami már nem is gusztustalan, hanem gyomorforgató (emellett végtelenül elítélendő) és messze túlszárnyalja az általad hozott példákat. Nálam az ilyen emberektől szakad el a cérna, akik lenéznek másokat, de közben sokkal rosszabbak, mind viselkedésben, mind jellemileg.
2022. máj. 14. 23:17
 4/9 anonim ***** válasza:
83%
amit a nő csinált elintélndő és nem szép dolog amit meg te tettél azért remélem megtalálnak téged a nő férje és az ő barátai és addig ütnek amig össze nem szarod magad és majd belenyomják az arcodat az milyen jó érzés lenne. Jegyet is vennék rá az első sorba :D
2022. máj. 14. 23:18
 5/9 anonim ***** válasza:
59%
2, hiába nézte, agyilag nem volt ott mégsem. Ösztönösen húzta meg a pórázt. Neked is lehetett nár ilyen, hogy csak mentél az utcán és úgy el voltál mélyülve a gondolataidban vagy egy beszélgetésben, hogy nem fogtad fel, hogy veled szemben épp egy ismerősöd jön.
2022. máj. 14. 23:21
 6/9 A kérdező kommentje:
4 álmodik a nyomor
2022. máj. 14. 23:25
 7/9 anonim ***** válasza:
81%

Akkor foglaljuk össze: az illetlenségről beszélsz, hogy ez bisszant.

Aztán leírod, hogy illetlenül viselkedtél.

Majd visszataszító stílusban kommentelsz.

Kb saját magadat vágod tarkón, hogy panaszkodsz egy rétegre, aztán bebizonyítod, hogy te is közéjük tartozol. :D

2022. máj. 14. 23:30
 8/9 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem ez kamu. Ott a dekoltatsnal bukott el a mese..

Szerintem a kerdezo csak elkepzelte, hogy mit tett volna akkor es most ide leirta. Azt hiszi, hogy o lesz a hos...

2022. máj. 14. 23:31
 9/9 anonim ***** válasza:
83%
Ez sem történt meg, de semmi baj. Jó kis esti mese.
2022. máj. 15. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!