Csak szerintem ad az embernek plussz pontot ha orvos?
Én inkább az orvosokat jól távol tartom magamtól. Addig jó, míg orvos nem lát engem.
Számomra nem plusz, ha valaki orvos. Az is csak egy munka.
Én is kicsit így vagyok ezzel. Szerintem összekötjük a személyiséggel, amilyennek egy orvosnak kell lennie. Kedvesnek és turelmesnek kell lennie a beteggel. Intelligensnek és okosnak gondoljuk és persze aki keményen képes dolgozni, hiszen az a 6 év is durva amit addig végig kell csinálniuk amíg orvossa nem válnak. És hat később a munka sem könnyű, nagy felelőséggel jár. Lelkiismeretesnek kell lenni.
Es a társadalom tiszteli, fel tudunk rá nézni.
Szóval van ez a sztereotípia, ami valljuk be, nagyon vonzó. Sajnos sok orvos nem ilyen, de én azért ismerek nagyon jókat akiknek ilyen a személyiségük. Nem sok van belőlük, de létezik.
Régebben én is így voltam de már nem :)
22/L
Na már csak ezért is jelentkezem orvosira.
De csak hogy tudd, egy orvos pasi és egy orvos nő is lehet patkány. Sőt legtöbbjük sznob és stb stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!