Mi a gamer neved és miért?

2 nickem van, de nem osztom meg őket.
Az egyik a valódi nevem szerepjátékos karakternek formázott neve.
A másik szintén a valódiból jött rövidítés.
Ezek mellett néha vannak random nickjeim az meg változó mikor épp honnan jön.

Nem tudom honnan jott, de 12+ eve hasznalom.
Egy olyan hetkoznapi targyrol van szo, ami minden hazban tobb van belole, es nagy bajban vagy ha keson veszed eszre hogy elfogyott.

Egy játékban volt egy köcsög gyerek, próbáltam megtrollkodni a nevében. A neve rajtam maradt, azzal játszottam, és az a nevem sok helyen.
Nem szép történed, de igaz.
:)

Én az internetes pályafutásomat egy online, szöveges alapú szerepjátékban kezdtem (MUD, Elveszettvilág), ahol mindig olyan nevet választottam a karaktereimnek, ami fantasy alapú, "mintha Gyűrűk Ura karakter lenne".
- és a későbbiekben is ez lett a jellemző (pl. Elethiel).
Ha LOL-ozom, akkor ott volt rá példa, hogy direkt olyan nevet válasszak, amiből látszódik, hogy magyar vagyok, mert olyan rengeteg féle nemzetiség játszik és van hozzá kedvem, hogy alapvetően tudni lehessen - ilyenkor valamiféle virágnevet választok általában, most Liliom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!