Társadalmi jelenség : mi lehet az oka?
Pár napja sikerült elintéznem néhány dolgot.
Mindegyik, kivétel nélkül át akar vetni/átvert, becsapott/lehúzott.
Becstelen, jellemtelen ország vagyunk, beleértve a "hivatalos" szerveket?
Fogorvos: amit csinált elesett de nem vállal garanciát, hülye kamu dumával újat akar csináltatni, szó szerint milliókért.
Lecsiszolt fogak maradnak úgy ahogy.... Ép fogak voltak.
Közjegyző. Ezt inkább nem részletezném a kényes volta miatt. Tulajdonképpen bűncselekmény kategória. Még gondolkodom rajta hogy feljelentést tegyek-e.
Szomszéd : itt a harmadikon ahol vagyok, a szomszéd kárt okozott az ingatlanomban.
Építkezik és a munkásai összetörték az ajtómat anyagszállítás közben.
Látható hogy nem akarja megjavíttatni, hazudozik, kibujik a felelősség alól, hiteget.
Bolt: vettem xy terméket, itthon derült ki hogy irtózatosan büdös vegyszer szagú. Tuti valami ázsiai, mérgező dolog.
Ilyenekkel mit tesz az átlagember?
Hű
Szerintem te ilyen a kákán is csomót keres ember lehetsz 😶
Aha, anyukád.... ha ugyanezeket panaszolná?
Te is ott vagy a sor végén.
pont azért tartunk itt, amiért a panaszkodókat rögtön leállítják. Nekem is van cifra történetem, kérdező - amit nem tudok ide kitenni az ablakba, de maradjunk annyiban, hogy 2-ből 1 feljelentést tettem csak meg. A másikról mindenki lebeszélt, és én is beletörődtem, próbálok jól lenni.
Remélem Te továbbviszed az ügyeidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!