Normális az(talán íratlan etikett?)hogy autószerelő csak az ügyfélnek köszön es annak párját levegőnek nézik?
Párommal elvittuk a kocsit fényeztetni, vagy ilyesmi korunkbeli srácokhoz akiknek van ilyenekre cége.
Szépen kiszálltam én is a kocaibol, odamentem hozzájuk talán fél méter/1 méter közelre es köszöntem az egyiknek és másiknak is aztán ujra is, azaz duplán, mert mindketto csak lesett mint borju az uj kapura es egyik sem köszönt vissza.
Kizárólag a párommal beszéltek és engem szabályosan néztek levegőnek!
Ez amolyan szakmai etikett lenne hogy műszaki területeteken a nő nem ember es nem köszönünk? Vagy ilyen ronda lennékhogy rámnézni is nehéz volt? Vagy mire véljem?
Nem kocsi alatt voltak. Nem szereltek éppen. Hanem álltak a műhely előtt és fogadták a párom a kocsival.
Szerintem rossz kategóriában tetted fel a kérdést, jeleztem is a modiknak, hátha át tudják tenni olyan kategóriába, ami jobban passzol a kérdésed alapján.
Visszatérve, elhiszem, hogy rosszul esett (velem is volt már hasonló), ne vedd Magadra, egyszerűen vannak bunkó, hímsoviniszta férfiak...
Ezért párkapcsolati a kérdes.
Hogy egy férfi oldalán a nőt ha levegőnek nézik, arrol tehet a férfi?
Nem a pároddal együtt szálltál ki az autóból, hanem később, amikor ők már beszéltek.
Nem visszaköszönni pontosan ugyanolyan bunkó dolog, mint belecsacsogni a megbeszélésbe. A párod pedig ha nem vette észre, hogy nem köszöntek neked vissza valószínűleg csak egy benzintyúknak tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!