Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Inkább kutyás vagy macskás vagy?

Inkább kutyás vagy macskás vagy?

Figyelt kérdés
Vagy mindkettőt szereted, esetleg egyiket se? Miért?
2022. máj. 9. 14:11
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Ha tudjátok, meg is indokolhatjátok, hogy miért inkább ez vagy miért inkább az :)
2022. máj. 9. 14:38
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

3-as vagyok.

Szerintem nem igazán lehet megindokolni, hogy ki mit miért szeret... Én mondjuk a kutyáktól sajnos általában félek, nem érzem magam biztonságban mellettük. Ami egy tyúk-tojás probléma, ugyanis ők sem szeretnek engem, sokszor morognak, ugatnak rám, acsarkodnak azok is, akik "pedig olyan kedves, soha senkire nem ugatott még".

Lehet, érzik, hogy félek, mert amióta egyszer az utcán megtámadott egy kutya elég durván, azóta tényleg van bennem egy tartás idegen kutyák közelében. Viszont miért támadott meg? Azért, mert nem szeretnek... ördögi kör. (Mondjuk, az a kiszabadult dög mindenkit megtámadott, akit ért.)

Na, mindegy, a lényeg, hogy nem tudom. Nem utálom őket, nagyon okos, szép állatok, hű társak, elismerem, hogy imádni lehet őket családtagként. De nekem inkább macskám lenne, az biztos.

2022. máj. 9. 14:46
 13/27 A kérdező kommentje:
Igen, az is jó, ha azt indokoljátok meg, hogy a másik fajt esetleg miért nem szeretitek. Köszi #12! :)
2022. máj. 9. 14:49
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Mindkettőt IMÁDOM, de hangyányit inkább macskás vagyok.

Egyrészt mindig macskánk volt a családdal, bár én mindig könyörögtem, hogy legyen kutyánk is (sose lett).

Másrészt egy idő rájöttem, hogy hosszútávon a macskákkal jobban kijövök, mivel sokkal önállóbbak.

2022. máj. 9. 14:54
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
99% kutyás 1% macskás
2022. máj. 9. 14:57
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
mindkettőt imádom, de saját háziállatnak macskám lesz. a kutyák nekem néha kicsit túl lelkesek a mindennapos együttéléshez, néha örülnék neki, ha hazamegyek délután fáradtan, és nem egy túl lelkes kisméretű szupernóva fogadna, csak egy puha kis kobold ami felnéz a kosarából, tudomásul veszi hogy megjöttem és visszaalszik :D az olyan megnyugtató érzés lenne.
2022. máj. 9. 15:06
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Van kutyánk is, macskánk is. A kutyának a párom a gazdája, gondozója, a macskának meg én. Mindkettőjüket nagyon szeretem, de macskás vagyok. Szerintem azért, mert gyerekkoromban macskánk volt, 18 évig élt, együtt nőttünk fel - meg más paneles kisállatok is voltak, de kutya soha.
2022. máj. 9. 15:22
 18/27 anonim ***** válasza:
30%
Kutya. A macskak inkabb magukat meg a teruletuket szeretik nem a gazdajukat. Mind1 neki kitol kap kajat. A kutya huseges, csaladtag
2022. máj. 9. 15:24
 19/27 anonim ***** válasza:
78%
#18 Ezt is csak olyanok mondják, akiknek sose volt macskája (vagy ha volt is, nem tudták kezelni, ezért a macska nem szerette őket).
2022. máj. 9. 15:48
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Volt tobbszor is. Mind kattos volt 😀 A kutyaimat imadtam meg ok is
2022. máj. 9. 16:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!