Inkább kutyás vagy macskás vagy?

3-as vagyok.
Szerintem nem igazán lehet megindokolni, hogy ki mit miért szeret... Én mondjuk a kutyáktól sajnos általában félek, nem érzem magam biztonságban mellettük. Ami egy tyúk-tojás probléma, ugyanis ők sem szeretnek engem, sokszor morognak, ugatnak rám, acsarkodnak azok is, akik "pedig olyan kedves, soha senkire nem ugatott még".
Lehet, érzik, hogy félek, mert amióta egyszer az utcán megtámadott egy kutya elég durván, azóta tényleg van bennem egy tartás idegen kutyák közelében. Viszont miért támadott meg? Azért, mert nem szeretnek... ördögi kör. (Mondjuk, az a kiszabadult dög mindenkit megtámadott, akit ért.)
Na, mindegy, a lényeg, hogy nem tudom. Nem utálom őket, nagyon okos, szép állatok, hű társak, elismerem, hogy imádni lehet őket családtagként. De nekem inkább macskám lenne, az biztos.

Mindkettőt IMÁDOM, de hangyányit inkább macskás vagyok.
Egyrészt mindig macskánk volt a családdal, bár én mindig könyörögtem, hogy legyen kutyánk is (sose lett).
Másrészt egy idő rájöttem, hogy hosszútávon a macskákkal jobban kijövök, mivel sokkal önállóbbak.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!