Csak nekem van olyan érzésem, hogy a GYK-t rendkívül kevés ember használja, miközben majdnem mindenki ismeri?
Figyelt kérdés
2022. máj. 9. 13:09
3/15 anonim válasza:
Szerintem nincs 50+ állandó, és még 50 rendszeresebb tag.
4/15 anonim 

válasza:

hát nem túl sok embernek van ideje egész nap itt lébecolni és válaszolgatni
5/15 anonim 

válasza:

Egy biztos,a privátozók mindig ugyanazok. Már tudom,hogy ha egy adott témára válaszolok,kitől fogok üzit kapni.
6/15 anonim 

válasza:

Szerintem sokan kipróbálták, és csalódtak benne, ami reális. Amióta megújult kicsit, ez hatványozottan igaz lehet.
7/15 anonim 

válasza:

Kevesen vannak, akik bírják azt a stílust, ami itt van.
Például az olyan embereket, akik az égvilágon mindent lepontoznak.
9/15 anonim 

válasza:

Biztos, hogy kevesen vagyunk akik aktívan használjuk.
Próbáljátok ki, hogy regisztráltok, és elkezdtek a szokásos aktivitással válaszolni. 2-3 nap és rögtön 100 körül lesztek kategória toplistában.
Én regisztrációm nincs egy hetes, a mostanában aktívan használt Otthon kategóriában már 50-en belül vagyok.
10/15 anonim 

válasza:

Korábban csináltam kimutatást is amiből az jött ki, hogy egy szűk TOP 30 kérdező felet a kérdések 50-60%-ért.
Illetve látszik, hogy ugyanazon kamu kérdezők beették magukat minden kategóriába. Mindegy, hogy autó, emberek, számítástechnika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!