Megcsalást érintheti a környezet?
rosszindulat volt a cél? mivan?
és mi van a környezettel?
most van köztetek valami?
nem lehetne, hogy normálisan leírd a sztorit?
Bocsánat, inkább másfél órája.
De én már az első mondatnál elakadtam. " majd megcsaláson kapnád a párod, akivel ezt tette a szerelmed,"
Szerintem a kérdező összejött egy nős férfival/férjezett asszonnyal, akinek gyerekei is vannak a házasságukban.
Most a kérdező nem elégszik meg a viszonnyal, magának akarja a pasit/nőt, de az meg nem akarja otthagyni a családját.
Ezért akarja a kérdező kiiktatni a családot, hogy megkapja a szeretőjét.
Szerintem itt a lehetséges legjobb megoldás ez lenne:
A megcsalt fél kib@szná a hűtlen házastársát, mint macskát sz@rni, legombolna róla mindent amit csak tud, majd összejönne egy olyan valakivel aki értékeli őt és a gyerekeit is.
A hűtlen fél jól meg lenne szivatva, anyagilag lenullázva; a kérdezőt hagyná a p.csába, mert társnak nem kellene neki, csak dugópajtinak.
A kérdező jól pofára esne: a szeretője dobná, a "jó" híre elterjedne a környéken és másnak is csak arra kellene amire most használják.
Happy end.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!