Miért írták a blokkra a névhez hogy házas?
Figyelt kérdés
A férjem egyik pizzázóban személyesen adott le rendelést elvitelre. Mikor hazaért a blokkot néztük és feltűnt, hogy az van ráírva “név : házas”
Ez mi? :D
2022. máj. 6. 20:15
1/13 anonim válasza:
Talán "házban marad" lehet, tehát nem kell kivinni.
2/13 anonim válasza:
Szerintem ilyet blokkon meg Szaudiban sem neznenek. Valami belso zsargon, nem elvitel?
3/13 anonim válasza:
Látták, hogy van rajta jeggyűrű, azaz ne próbálkozzanak, mert házas :-D
4/13 A kérdező kommentje:
Egyik pultos bnőm szerint hátra adták a kasszások az infót a benti lányoknak hogy “tabu a pasi”
Szerintem ezt elég meredek lenne belegondolni :) de érdekelnek a vélemények :) hátha valaki tapasztalt már ilyesmit. Köszönöm!
2022. máj. 6. 20:33
5/13 A kérdező kommentje:
3asnak: a kasszában férfi volt…….😀😀
2022. máj. 6. 20:34
6/13 anonim válasza:
Látszott rajta, hogy egy szerencsétlen papucsférj egy hárpia feleséggel.
7/13 anonim válasza:
Egyik pultos bnőm szerint hátra adták a kasszások az infót a benti lányoknak hogy “tabu a pasi”
Hülye a barátnőd. A blokkon amúgy nincs név, de ne zavarjon.
8/13 A kérdező kommentje:
7.esnek:
Rendelésszám:
Rendelés mentése:
VKI:
Név:
Cím:
Telefonszám:
Megjegyzés:
Ezek vannak rajta
2022. máj. 6. 20:54
9/13 anonim válasza:
Ez drágám nem blokk (vagy más néven nyugta). Ez a rendelés felvétele, slussz. Házban: érte jönnek, helyszínen fogyasztják, nem kell szállítani.
10/13 A kérdező kommentje:
10-es köszönöm szépen a választ, bocsánat akkor viszont tényleg rosszul mondtam
2022. máj. 6. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!