Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Írtam neki egy búcsúlevelet...

Írtam neki egy búcsúlevelet de nem reagált rá? Nő írt F-nek

Figyelt kérdés

Férfi-női megszakadt barátság. 2 évre rá írtam neki, hogy remélem jól van. Nem felelt rá semmit. Nem újból akartam kezdeni, de egy kicsit rosszul esett, hogy semmit nem írt, tekintve, hogy legjobb barátok voltunk. Elvileg barátnője van, lehet emiatt?

Vagy egy kőbunkó és szarjam le?

2022. máj. 5. 14:19
 1/10 anonim ***** válasza:
21%

Én pl. alapból nem hiszek a férfi-női barátságban, inkább a friendzone-ban. Tuti, hogyha olyan nagy barátod volt az a fiú, szívesen megfektetett volna, csak nem mert lépni.

Ha egy stabil kapcsolatban lennék, és egy 2 évvel ezelőtti csaj, akiről álmodoztam, de nem mertem továbblépni és randira hívni, rámírna, én sem válaszolnék, mert minek?

A párommal szemben, akit szeretek, ez egészen biztos problémás lenne (egyik csaj sem hiszi el, hogy csak barátok voltatok a másik csajjal, és jól is teszik), és én meg nem szívesen nyitnék újra egy számomra kudarccal végződő kapcsolatot.

2022. máj. 5. 14:24
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Valamiért csak megszakadt az a barátság. Szerintem egyszerűen nem érdekelte annyira, hogy visszaírjon…
2022. máj. 5. 14:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Felejtős.
2022. máj. 5. 14:45
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi az hogy búcsúlevél? Ugye nem olyan jellegű, amiben ártasz magadnak típusú?
2022. máj. 5. 14:45
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem olyan jellegű. Olyan jellegű, hogy tudod már többet nem beszéltek, de leírod, hogy gondolsz rá néha és reméled jól van. Erre jól esne egy hasonló reakció. Aztán szia-szia.
2022. máj. 5. 15:06
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges..... nekem is volt egy legjobb lány barátom( én meleg vagyok, szóval ez nem plátói szerelem stb volt....) minden nap együtt voltunk. Aztán egyszer csak mind a kettőnknek lett párja. Akkor már 4esben voltunk sokat, de legtöbbször azért kettesben. Aztán jöttek a kifogások ki miért nem ér rá, utána már csak havonta 1x találkoztunk. Rá 1 hónapra már nem is irogattunk, csak szülinap, szilveszterkor stb. Aztán következő évben már akkor sem.... igazából vissza nézve 2020ban, szülinapomra írt, azóta semmi. Néha gondolok rá, hogy írjak neki, mert azért mégis csak 8 évig voltunk legjobb barátok. De úgy gondolom felesleges lenne.... neki is megvan már a saját élete, meg nekem is.... néha azért hiányzik, mert vele beszéltem meg mindent, és azóta sincs olyan közeli barátom mint aki ő volt nekem :D
2022. máj. 5. 15:17
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Jaa igen, a lényeget elfelejtettem(előző voltam) 1 hónapja az utcán véletlenül találkoztunk, ugyan úgy kezelt mint anno.... mintha napi kapcsolatban lennénk, oké azért megkérdeztük egymástól mik történtek azóta stb..... kb 10 percet beszéltünk, aztán mondtuk hogy majd fussunk össze, azóta se írtunk egymásnak.
2022. máj. 5. 15:19
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán értem, hogy ha nem akarod újrakezdeni akkor mi a célja egy ilyennek 2 évvel(!) a történtek után.

Valószínűleg rég továbblépett és nem érdekled.

2022. máj. 5. 16:10
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
De miért vársz bármi reakciót is? Ha gondolna rád, írna. Nem véletlenül nem ír.
2022. máj. 5. 16:23
 10/10 A kérdező kommentje:
8. Hát csak úgy. Jó érzés. Meg fordítva nekem is jól esne ha tudnám, hogy gondolnak rám és valahol baráti, megnyugtató egy ilyen üzenet.
2022. máj. 5. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!