Írtam neki egy búcsúlevelet de nem reagált rá? Nő írt F-nek
Férfi-női megszakadt barátság. 2 évre rá írtam neki, hogy remélem jól van. Nem felelt rá semmit. Nem újból akartam kezdeni, de egy kicsit rosszul esett, hogy semmit nem írt, tekintve, hogy legjobb barátok voltunk. Elvileg barátnője van, lehet emiatt?
Vagy egy kőbunkó és szarjam le?

Én pl. alapból nem hiszek a férfi-női barátságban, inkább a friendzone-ban. Tuti, hogyha olyan nagy barátod volt az a fiú, szívesen megfektetett volna, csak nem mert lépni.
Ha egy stabil kapcsolatban lennék, és egy 2 évvel ezelőtti csaj, akiről álmodoztam, de nem mertem továbblépni és randira hívni, rámírna, én sem válaszolnék, mert minek?
A párommal szemben, akit szeretek, ez egészen biztos problémás lenne (egyik csaj sem hiszi el, hogy csak barátok voltatok a másik csajjal, és jól is teszik), és én meg nem szívesen nyitnék újra egy számomra kudarccal végződő kapcsolatot.

Nem igazán értem, hogy ha nem akarod újrakezdeni akkor mi a célja egy ilyennek 2 évvel(!) a történtek után.
Valószínűleg rég továbblépett és nem érdekled.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!